Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amazonenstraat 39 II 1076LG Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Bewaar object

Omschrijving

SUPERLICHT EN RECENT GERENOVEERD (2016) 4-KAMERAPPARTEMENT VAN CIRCA 98M2 (BRUTO CIRCA 112M2) MET 3 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN EEN FANTASTISCH DAKTERRAS OP HET ZUIDEN. DE WONING IS GELEGEN IN AMSTERDAM ZUID!

Indeling:

Eerste verdieping: entree van de woning met trap naar de tweede verdieping

Tweede verdieping: ruime hal met toegang tot alle vertrekken.

Aan de achterzijde is de master bedroom met toegang tot een balkon, walk in closet, en een eigen en-suite badkamer. Deze moderne badkamer is voorzien van een separate douche, wastafelmeubel met twee wastafels, een zwevend toilet en handdoeken radiator.

Aan de voorzijde is een tweede ruime slaapkamer en een derde studeer/kinderkamer. Deze verdieping heeft een tweede badkamer die is voorzien van een separate douche, zwevend toilet, wastafelmeubel en handdoeken radiator.

In de hal is kastruimte en een ruimte met de opstelling van de wasmachine, droger en de CV-ketel. Trap naar de bovenste verdieping:

Derde verdieping: lichte, hoge en ruime woonkamer met een moderne open keuken die is voorzien van inbouwapparatuur zoals o.a. een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vriezer, vaatwasser en oven/magnetron.

Middels schuifdeuren komt u op een heerlijk dakterras (gelegen op het zuiden) waar u heerlijk kunt borrelen. Dit terras is het verlengde van uw woonkamer.

Kortom: deze woning is een bezichtiging waard!

LOCATIE:

De woning is gelegen in een zeer kindvriendelijke buurt. Recent is de speeltuin vernieuwd en is dus een ideale speelgelegenheid voor kinderen. In de buurt zijn verschillende goede scholen te vinden. Er zijn in de directe nabijheid veel leuke cafés/restaurants en winkels, zoals o.a. Marqt, de Franse bakker Le Fournil, Het Vlaamsch Broodhuys, Albert Heijn XL, Viswinkel, STACH, etc. Ook in de Beethovenstraat - met haar verschillende winkels - bent u binnen enkele minuten.

Aan de Stadionkade heeft u het Zuider Amstelkanaal waar u met een vignet een bootje kunt aanleggen. De Stadionbuurt ligt nabij o.a. de Ring A-10, de Zuidas, het Beatrixpark, het Vondelpark, het Olympisch Stadion, de Sporthallen Zuid, het VU ziekenhuis en het Amsterdamse Bos. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn op loopafstand zoals o.a. de tramlijn 24 (richting het centrum), de buslijnen 15, 62 en 288 en een goede verbinding naar Schiphol.

Bijzonderheden:

- De woning is gelegen op erfpacht, er is sprake van een jaarlijkse canon indexering. Deze canon is mogelijk aftrekbaar van de IB.
- Gemeente biedt de mogelijkheid om de canon eeuwigdurend af te kopen
- Canon: € 527,99 per jaar (tijdvak: 16-11-2017 - 15-11-2018)
- Canon: € 528,52 per jaar (tijdvak: 16-11-2018 - 15-11-2019)
- Buiten september schilderwerk: 2018, dakonderhoud in 2015 en 2017
- Servicekosten: € 148,-- per maand
- Twee parkeervergunningen
- Actieve VVE, met 3 leden
- CV-ketel, bouwjaar 2016
- EPA label beschikbaar
- Bouwjaar: 1930

Woonoppervlakte: circa 98m2 (meetrapportage beschikbaar)

Levering: in overleg

---

ENGLISH VERSION:

BRIGHT AND RECENTLY RENOVATED (2016) 4-ROOM APARTMENT OF APPROX. 98M2 (GROSS APPROX. 112M2) WITH 3 BEDROOMS, 2 BATHROOMS AND AN AMAZING ROOF TERRACE ON THE SUNNY SOUTH SIDE. THE HOUSE IS LOCATED IN AMSTERDAM SOUTH!

Layout:

First floor: entrance of the house with stairs to the second floor.

Second floor: spacious hallway with access to all rooms.

At the back is the master bedroom with access to a balcony, walk in closet and en-suite bathroom. This modern bathroom has a separate shower, washbasin with two sinks, a toilet and towel radiator.

At the front is a second spacious bedroom and a third study / children's room. This floor has a large second bathroom with a separate shower, toilet, sink and towel radiator.

In the hallway is cupboard space and a utility room with room for the washing machine, dryer, and the Central Heating system.

Stairs to the top floor:

Top floor: bright, with high ceiling and spacious living room with a modern open kitchen with appliances: a 4-burner gas stove, extractor, fridge and freezer, dishwasher and oven / microwave.

Through sliding doors you have acces to a lovely spacious roof terrace (South facing). This is your private spot to enjoy your dinner and a drink. This terrace feels as an extension of your living room.

LOCATION:

The house is located in a very child-friendly neighborhood. Recently, the playground has been renewed and is an ideal playground for children. Several good schools are in the neighborhood and as many nice cafes / restaurants and shops, such as Marqt, the French bakery Le Fournil, Het Vlaamsch Broodhuys, Albert Heijn XL, Fish shop, STACH, etc. Also the Beethovenstraat - with its various shops - is within walking distance.

At the Stadionkade you have the Zuider Amstelkanaal where you can put a boat with a vignette. The Stadionbuurt is close to the Ring A-10, the Zuidas, the Beatrixpark, the Vondelpark, the Olympic Stadium, the Sporthallen Zuid, the VU hospital and the Amsterdamse Bos. The public transport facilities are within walking distance: tram line 24 (towards the City Center) and bus lines 15, 62 and 288 and easy access to Schiphol Airport.

SPECIAL DETAILS:

- Leasehold, annual canon indexation. This canon may be deductible from the IB.
- Municipality of Amsterdam offers the possibility to buy the canon perpetually
- Canon: € 527.99 per year (period: 16-11-2017 - 15-11-2018)
- Canon: € 528.52 per year (period: 16-11-2018 - 15-11-2019)
- Outside painting: sep 2018; Roof maintenance in 2015 + 2017
- Service costs: € 148, - per month
- Two parking permits
- Active Home Owners Association, with 3 members
- Central heating boiler, year 2016
- Energy Performance Certificate available
- Building year: 1930

Residential area: approx. 98m2 (measurement report available)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus – in tegenstelling tot wat iedereen denkt – niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Amazonenstraat 39 II 1076LG Amsterdam, Van Tuyllbuurt

naar Amazonenstraat 39 II 1076LG Amsterdam, Van Tuyllbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand