Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ambachtenstraat 93 - 97 1191JM OUDERKERK AAN DE AMSTEL, Verspreide huizen in de Rondehoeppolder

Huurprijs excl. BTW € 40.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Op het actieve kleinschalige bedrijventerrein van Ouderkerk a/d Amstel op loopafstand van de gezellige dorpskern, maar toch met een zeer goede en snelle ontsluiting, is deze courante, representatieve kantoorruimte met een eigen uitstraling te huur. Groot circa 425 m2, gelegen op de begane grondverdieping (ca. 50 m2) en de eerste (bovenste) verdieping (ca. 375 m2) met eigen ruime entree/hal op de begane grond. Mogelijkheid om eventueel ca. 65 m2 opslagruimte op de begane grond bij te huren. Complete afwerking, inclusief indeling, systeemplafonds met lichtarmaturen, toiletruimten en pantry. De huidige (flexibele) indeling bestaat uit 7 ruime kantoorkamers, vergaderzaal, archiefruimte, doka of archiefruimte, een studio- of productieruimte, een toiletgroep met twee toiletten, een pantry en een ruime centrale binnenhal, geschikt als receptie. Aan de voorzijde op eigen terrein circa 18 eigen parkeerplaatsen voor personenauto's, maar ook gratis zeer ruime parkeergelegenheid op de openbare weg voor de deur.
Plafondhoogte circa 2.90 m.
Mogelijkheid bekabeling data e.d. boven systeemplafond in loze ruimte aan te leggen; gemiddelde hoogte circa 80 90 cm.
Circa 18 parkeerplaatsen aan voorzijde op eigen terrein met siergroen.

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen op het gevarieerde en goed onderhouden actieve Ambachtenbedrijventerrein, dat gelegen is langs Rijksweg A-9. Een goede en snelle ontsluiting via Jan Benningweg Machineweg Groeneveldweg waar op de kruising met de Burgemeester Stramanweg een oprit is naar de A-2 (Amsterdam-Utrecht) en van daaraf bent u al in Amsterdam-Zuidoost met vrijwel direct aansluiting op de A-9 en via de A-2 op de Ringweg rond Amsterdam, de A-10. Binnen 5 autominuten bent u derhalve in Amsterdam Zuidoost en binnen 15 20 minuten op de Luchthaven Schiphol.
Openbaar vervoer: op de Burg. Stramanweg/kruising Jacob Van Ruisdaelweg is een halte van buslijnen 125 en 175 en de snelbus van R-net (lijn 300 en 346). Op loopafstand winkels en horeca in de gezellige dorpskern. De snelbus van R-net is een zeer snelle speciale busverbinding tussen Amsterdam-Zuidoost NS-station Bijlmer-Arena en via Ouderkerk a/d Amstel, Amstelveen (met metro/sneltram lijn 5 en 51 en hoofdbusstation), Luchthaven Schiphol, Hoofddorp naar het NS-station in Haarlem en vice versa.

Ouderkerk is een geweldige vestigingsplaats met een exclusief karakter door de grandeur van de Amstel en de fraaie en gezellige historische dorpskern met o.a. de befaamde horeca. Dat alles op luttele minuten van de hoofdstad.

Huurcondities:
- Vraaghuurprijs: 40.000,-- per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten ad 750,-- per maand (o.a. electraverbruik, verwarming, e.d.);
- B.T.W. : 21% BTW over huurprijs;
- Huurtermijn : Bespreekbaar, huurtermijn minimaal 2 jaar;
- Huurcontract : Volgens model ROZ;
- Waarborgsom/bankgarantie : Afhankelijk van informatie, ter grootte van ca. 3 maanden huur, inclusief BTW en servicekosten;
- Bestemming : Kantoor-/studioruimte met opslag of expeditieruimte;
- Oplevering : Per direct;
- Staat van oplevering: In overleg;
- Parkeerplaatsen: circa 18 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Mogelijkheid ca. 65 m2 opslagruimte bij te huren.
(*) Voorschot kosten van elektraverbruik via tussenmeter, levering centrale verwarming op basis 50/50 met begane grondverdieping, onderhoud bestrating en beplanting buitenterrein, aanslag o.z.-belasting gebruikersdeel, etcetera, te verhogen met 21% BTW.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-07-2015
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
425 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen