Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ambachtsweg 51 1271AL Huizen, Industriewijk 't Plaveen

Huurprijs € 60 per m2/jaar

Omschrijving

Gelegen op het moderne en goed bereikbare bedrijventerrein 't Plaveen in Huizen, nabij de Rijkswegen A1 en A27 bieden wij TE HUUR een MULTIFUNCTIONELE bedrijf-/magazijnruimte ter grootte van ca. 3.530 m².

Algemeen:
Het bedrijventerrein is ontwikkeld omstreeks 1975 en heeft door zijn moderne bedrijfsbebouwing een aantrekkelijke uitstraling op ondernemers. Het bedrijventerrein is royaal van opzet met ruime kavels, waarvan de Ambachtsweg één van de hoofdtoegangswegen vormt. Het bedrijfsgebouw, gebouwd omstreeks 1979, maakt door zijn brede voorgevel en materiaalgebruik een robuuste indruk. Het gebouw is uitgevoerd in een zware stalen spantconstructie met betonnen gevelelementen.

Oppervlakte:
Het beschikbare vloeroppervlak omvat:
- circa 2.680 m² bedrijfs-/magazijnruimte
- circa 850 m² bedrijfs-/kantoor-/magazijnruimte (ca. 490 m² begane grond en ca. 360 m² 1e verdieping)

Deelverhuur is slechts mogelijk vanaf 600 m².

De bruto vloeroppervlakte van het totale gebouw bedraag ca. 8.189 m².

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
- gewapende betonnen bedrijfsvloer, monolithisch afgewerkt;
- vloerbelasting 1.500 kg/m²;
- vrije overspanning van 19 meter;
- vrije werkbare hoogte van circa 7 meter;
- daklichten gecombineerd met aluminium ramen;
- rookluiken en detectiesysteem;
- brandmeld- en alarminstallatie;
- basis elektriciteitsinstallatie;
- gas cv-installatie met heaters;
- 8 elektrisch bedienbare overheaddeuren in de voorgevel;
- een overdekte laad- en losruimte voor vrachtauto’s;
- een dagverblijf met een kantine en toiletgroep.

De bedrijfsruimte is bij uitstek geschikt voor magazijn- en distributiedoeleinden. Voor productiedoeleinden is aanpassing van het voorzieningenniveau noodzakelijk.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en onderhoudscontracten voor eventuele aanwezige installaties.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

Parkeergelegenheid:
Het voorterrein is deels openbaar gebied en goed bruikbaar voor parkeergelegenheid.

Aanvaarding:
Het object is in principe, in overleg, per direct te aanvaarden.

Huurtermijn:
5 jaar met telkens 5 verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Bodemconditie:
Er is geen onderzoek gedaan naar de conditie van bodem en grondwater.

Bestemming:
Het geldende bestemmingsplan Haven en Bedrijventerreinen, vastgesteld op 25 april 2013 kent aan het perceel de bestemming “Bedrijfsdoeleinden I“ toe, hetgeen bedrijfsactiviteiten toestaat in de categorie 1 tot en met 4. Aanvullende informatie kunt u opvragen bij de gemeente, afdeling ruimtelijke ordening.

Bijzonderheden:
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Van het gebouw is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
- Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373 / bog@brockhoff.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-06-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder