Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ambachtsweg 5 J 1474HV Oosthuizen, Oosthuizen

Koopsom € 219.000 

Huurprijs € 1.090 per maand

Omschrijving

Op een kleinschalig bedrijventerrein in Oosthuizen bieden wij u op een goed bereikbare locatie een bedrijfsruimte van ca. 187 m2 (vvo) met vier parkeerplaatsen aan. Over 3 lagen heeft u: op de begane grond een showroom, werkplaats,toilet en magazijn, op de 2e laag een kantoor-/pantryruimte en nog een deel opslag/magazijn en op de 3e laag een grote ruimte, uitstekend geschikt voor kantoor -en showroom doeleinden. Mede door zijn gunstige ligging en vele raampartijen heeft u fantastisch uitzicht over groen/weilanden. Tevens zorgen de raampartijen voor een lichte en prettige werkomgeving.

Indeling: entree/hal (16m2) en toilet, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Verder treft u hier een showroom, magazijn en werkgedeelte aan. Door de grote overhead deur is de ruimte gemakkelijk te betreden. Op de tussenverdieping vindt u een kantoorruimte met pantry en een gedeelte entresol/magazijn. Op de bovenste verdieping treft u een overloop. De overloop bedraagt ca. 7m2 en is voorzien van een fraaie lichtkoepel. Aansluitend treft u een ruimte van ca 62m2 groot die is uitgevoerd met stucwerk wanden, hardhouten draai kiepkozijnen met isolatieglas en een systeemplafond met lichtarmaturen. Verder beschikt de ruimte over meer dan voldoende wandcontactdozen en radiatoren en een volledig betegelde ruimte waar voorbereidingen zijn getroffen voor een sanitaire ruimte. Bijzonderheden: het bedrijfspand is gebouwd in 2004 en is volledig ge´soleerd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-03-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Huizen

Huizen grenst aan het Gooimeer en wordt omringd door het prachtige landschap van het Gooi. Verder heeft het een rijke geschiedenis, waarvan de overblijfselen nog steeds aanwezig en zichtbaar zijn. Het dorp Huizen is bekend als voormalig vissersdorp, hoewel pas aan het eind van de 17e eeuw de visserij een van de hoofdmiddelen van het bestaan werd. Daarvoor waren vooral landbouw en huisnijverheid belangrijke levensbronnen. Hoewel het gemeentewapen van Huizen, een melkmeisje, verwijst naar veeteelt, was er geen sprake van grootschalige veeteelt. De arme zandgronden van het Gooi hadden veel bemesting nodig en vooral de uitwerpselen van het vee, koeien en schapen, werden als mest gebruikt. In de 18e eeuw ontwikkelde Huizen zich tot een vissersdorp met een van de grootste vissersvloten rond de Zuiderzee, wat nu het IJsselmeer is. In de afgelopen decennia heeft Huizen zich ontwikkeld tot een moderne stad grenzend aan het Gooimeer, met een aantal jachthavens, een levendig winkelgebied in het stadscentrum en enkele toeristische attracties.