Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amerbos 53 1025XZ Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Bewaar object

Omschrijving

Ben je geen klusser en wil je direct een fantastisch en fijn 4 kamer appartement bewonen? Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken met ons om deze leuke woning te bezichtigen.

Werkelijk alles is aan de binnenkant aangepakt. Alle kleuren en materialen zijn neutraal van kleur en van een uitstekende kwaliteit. Hier kan direct gewoond worden!

De opzet van het appartement is ruim. Het appartement telt 3 ruime slaapkamers en beschikt over ca. 87 m2 woonoppervlakte. Het complex beschikt over een lift. Het tillen van zware boodschappen is verleden tijd! In de onderbouw tref je een ruime berging aan. Goed voor het plaatsen van fietsen en overige spullen.

Over de volledige breedte beschikt het appartement over een zonnig balkon op het Zuiden. Tevens kijk je prachtig weg over het groen! En zoek je nog meer groen? Landelijk Noord is snel te bereiken. Hier kan je heerlijk (hard)lopen of mooie fietstochten maken.

Indeling:
Entree, hal, gang, ruime woonkamer en open keuken. De keuken is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur en ligt gelegen aan de voorzijde van de woning. Via de woonkamer bereik je het zonnige balkon op het Zuiden. Aan de achterkant van de woning tref je tevens 2 ruim bemeten slaapkamers aan. Het separate toilet en de badkamer met douche en wastafel nemen een centrale plaats in, net zoals de wasruimte. Slaapkamer 3, tevens de grootste slaapkamer van de woning, ligt gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft direct toegang tot de badkamer en beschikt over een ruime inbouwkast. In de onderbouw tref je een berging aan.

Ligging:
Direct in de nabijheid tref je een goed aanbod van winkels. Je kan kiezen om naar het Buikslotermeerplein te gaan of het Waterlandplein. Maar straks met de Noord-Zuidlijn naar de stad behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Uitvalswegen zijn goed bereikbaar, want binnen enkele minuten rijd je de ring A10 op. Vele scholen liggen op enkele minuten loopafstand.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar ca. 1969
- Woonoppervlakte ca. 87 m2
- Servicekosten ca. 236 euro, inclusief stookkosten
- Van binnen helemaal opgeknapt
- Erfpacht is afgekocht t/m 28-02-2053
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Kaart Amerbos 53 1025XZ Amsterdam, Buikslotermeer Noord

naar Amerbos 53 1025XZ Amsterdam, Buikslotermeer Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand