Amerbos 90 1025ZP Amsterdam, Buikslotermeer Noord

Vraagprijs € 115.000 

Bewaar object

Omschrijving

* Studio appartement van ca. 28 m * ruim balkon * nabij toekomstige halte Noord-Zuid lijn * ideaal voor starter/Pied Terre *

Praktisch studio appartement gelegen op de 7e verdieping van het jaren '60 complex Amerbos, de omgeving bestaat uit veel groen en ligt nabij het CAN (Centrum Amsterdam Noord).
Amerbos 90 ligt in gebouw C van dit kenmerkende appartementencomplex.

Indeling:
Gemeenschappelijke nette entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de lift en trap. Het appartement is gelegen op de 7e verdieping en te bereiken via de lift.
Buiten het appartement treft u de warmte-units. Via de hal bereikt u alle vertrekken waaronder de meterkast voorzien van een slimme meter. De badkamer is voorzien van een douche, het toilet en een wastafel. Door de grote raampartij heb je een bijzonder lichte woonkamer. De keuken is gedeeltelijk open en is bereikbaar via de knusse woonkamer, de standaard inbouw apparatuur kunt u hier vinden en tevens ook de wasmachine aansluiting. Het appartement heeft een balkon bereikbaar via de woonkamer met een fraai uitzicht over het groene park vanaf de 7e etage. Door de ligging op het Oosten heeft u het zonnetje vanaf de ochtend tot aan de middag.
De separate berging treft u in de onderbouw.

Omgeving:
Het appartement is gelegen binnen de RING van Amsterdam.
Openbare vervoersvoorzieningen en het veelzijdige winkelcentrum Boven 't IJ bevinden zich op loopafstand. De halte 'Station Noord' van de Noord-Zuid komt op loopafstand te liggen en geeft een directe verbinding met Amsterdam centrum en stations Centraal en Zuid. Meer informatie over de Noord-Zuid lijn kunt u vinden via: http://wijnemenjemee.nl/noordzuidlijn
Het appartement is een geweldige kans voor een starter of als Pied Terre. Op dit moment kunt u volgens bovenstaande website nog openbaar parkeren en hoeft u geen gebruik te maken van een parkeervergunning of betaald parkeren.
Uitvalswegen zijn goed bereikbaar, want binnen enkele minuten bent u op de ring A10. Vele scholen liggen op enkele minuten loopafstand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: Circa 28 m2
- Inhoud: Circa 93 m3
- Bouwjaar: 1966
- Servicekosten: 138,10 per maand
- Eigendomssituatie: Erfpacht, het tijdvak loopt tot 16-02-2040 en bedraagt jaarlijks 108,68
- Kadastrale gegevens: Gemeente AMSTERDAM AL 247 A13
- Professionele VvE Beheer door Rappange VvE Administratie, vereniging bestaande uit 5 appartementencomplexen (vve Buikslotermeer).
- Verwarming: stadsverwarming
- Warm water: centrale voorziening
- Berging in de onderbouw
- Oplevering: In overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
28 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buikslotermeer

Buikslotermeer ligt centraal in Amsterdam-Noord. De wijk ligt tussen het Noord-Hollands kanaal, de Waddendijk en het Baanakkerspark. Buikslotermeer heeft bijna 12.000 inwoners en ruim 5.500 woningen. In Loenermark staan veel flats, de Kleine Rode Kruisbuurt en het voormalige Nintermanterrein bestaan alleen uit koopwoningen.

Kaart Amerbos 90 1025ZP Amsterdam, Buikslotermeer Noord

naar Amerbos 90 1025ZP Amsterdam, Buikslotermeer Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand