Vorige | Volgende

Amestelle 163 1161AX Zwanenburg, Zwanenburg West

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
114 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
169 m²

Omschrijving

In kindvriendelijke wijk gelegen eengezinswoning met fantastisch vrij uitzicht over de weilanden. Ruime achtertuin met stenen berging en achterom. Deze nette zeskamerwoning heeft een woonoppervlakte van circa 114 m² verdeeld over een woonkamer, dichte keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping en een zolderetage met voorzolder en zolderkamer. Perceel eigen grond 169 m². Parkeren voor de deur.

Begane grond:
entree/tochtportaal, meterkast, toilet met fonteintje, trapkast, woonkamer met deur naar tuin, dichte keuken (zie “Bijzonderheden”) met deur naar tuin met stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
overloop met inbouwkast, vier (slaap)kamers, badkamer (zie “Bijzonderheden”).

Zolder:
Voorzolder met cv-ketel en zolderkamer.

Bijzonderheden:

•In de kindvriendelijke wijk “Amestelle” gelegen eengezinswoning, met ruime tuin en vrij uitzicht over de weilanden aan de voorzijde;
•Woonoppervlakte circa 114 m², verdeeld over zes kamers;
•Perceeloppervlakte 169 m², eigen grond;
•Begane grond en eerste verdieping voorzien van Schipholisolatie;
•Dichte keuken met opstelling wasmachine (ook mogelijk op zolder) en voorzien van oven, magnetron en vier-pits gasfornuis met een afzuigkap;
•Badkamer voorzien van een tweede toilet, wastafel en douchecabine;
•Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een cv-ketel, merk “Nefit” (circa 2010);
•De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, in de directe nabijheid van speelvelden, basisscholen, de ‘tweede’ brug van Zwanenburg, openbaar vervoer waaronder NS-station Halfweg-Zwanenburg, buslijn 161 (Zwanenburg-Halfweg-Hoofddorp) en buslijn 80 (Zandvoort-Haarlem-Amsterdam centrum), recreatiegebieden “Park Zwanenburg” en “Spaarnwoude” en uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem. Uw schoolgaand kind kan rechtstreeks via voetpaden – dus geheel ‘autovrij’ – naar een basisschool lopen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
169 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Zwanenburg

Zwanenburg is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer, in de provincie Noord-Holland. Zwanenburg vormt feitelijk één dorp met Halfweg in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De ringvaart scheidt beide dorpen, die door twee bruggen worden verbonden. Het dorp is in 1913 vernoemd naar het gelijknamige huis in Halfweg dat eertijds dienst deed als gemeenlandshuis van Rijnland (later werd hier de suikerfabriek gevestigd). Zwanenburg dankt haar bestaan aan de vestiging van landarbeiders na de drooglegging van de Haarlemmermeer. Deze mensen bouwden hun huizen de dijk op de goedkopere gronden. De ontwikkeling van Zwanenburg is niet los te zien van die van Halfweg. In de jaren na de Eerste Wereldoorlog vond er een uitbreiding plaats van het dorp, en in de jaren '60 werd Zwanenburg nog verder uitgebreid. Zwanenburg ligt onder de aanvliegroute van de Zwanenburgbaan en Polderbaan van Schiphol.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder