Vorige | Volgende

Amestelle 311 1161BC Zwanenburg, Zwanenburg West

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
138 m²

Omschrijving

In kindvriendelijke wijk gelegen eengezinswoning met zonnige achtertuin voorzien van stenen berging en achterom. Deze zeskamerwoning heeft een woonoppervlakte van circa 116 m² verdeeld over een woonkamer, dichte keuken, vier (slaap)kamers op de eerste verdieping (waarvan 1 bedoeld voor de nieuwe badkamer) en een zolderverdieping met zolderkamer + dakkapel. Perceel eigen grond 138 m². Parkeren voor de deur.


Begane grond
entree/tochtportaal, meterkast, toilet met fonteintje, trapkast, woonkamer met schuifpui naar tuin, dichte keuken (zie “Bijzonderheden”) met deur naar tuin met stenen berging en achterom.

Eerste verdieping
Overloop met inbouwkast, vier (slaap)kamers, badkamer (zie “Bijzonderheden”).

Zolder
Voorzolder met cv-ketel en zolderkamer.Bijzonderheden:

• In de kindvriendelijke wijk “Amestelle” gelegen eengezinswoning, met zonnige tuin:

• Woonoppervlakte circa 116 m², verdeeld over zes kamers;

• Perceeloppervlakte 138 m², eigen grond;

• Schipholisolatie + kunststof kozijnen;

• Dichte keuken met stenen blad en voorzien van inbouwapparatuur waaronder: koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser en vier-pits gasfornuis met een afzuigkap;

• Badkamer voorzien van wastafel en douche;

• De vierde kamer op de eerste verdieping is voorzien van een wasmachineaansluiting (deze kan ook naar zolder); het is de bedoeling geweest van deze kamer een badkamer te maken en van de huidige badkamer een wasruimte of inloopkast;

• Zolderverdieping met voorzolder en mooie ruime zolderkamer voorzien van een dakkapel en een Velux-dakraam;

• Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een cv-ketel, merk “Remeha” (circa 2013);

• De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, in de directe nabijheid van speelvelden, basisscholen, de ‘tweede’ brug van Zwanenburg, openbaar vervoer waaronder NS-station Halfweg-Zwanenburg, buslijn 161 (Zwanenburg-Halfweg-Hoofddorp) en buslijn 80 (Zandvoort-Haarlem-Amsterdam centrum), recreatiegebieden “Park Zwanenburg” en “Spaarnwoude” en uitvalswegen richting Schiphol, Amsterdam en Haarlem. Uw schoolgaand kind kan rechtstreeks via voetpaden – dus geheel ‘autovrij’ – naar een basisschool lopen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
138 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Zwanenburg

Zwanenburg is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer, in de provincie Noord-Holland. Zwanenburg vormt feitelijk één dorp met Halfweg in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De ringvaart scheidt beide dorpen, die door twee bruggen worden verbonden. Het dorp is in 1913 vernoemd naar het gelijknamige huis in Halfweg dat eertijds dienst deed als gemeenlandshuis van Rijnland (later werd hier de suikerfabriek gevestigd). Zwanenburg dankt haar bestaan aan de vestiging van landarbeiders na de drooglegging van de Haarlemmermeer. Deze mensen bouwden hun huizen de dijk op de goedkopere gronden. De ontwikkeling van Zwanenburg is niet los te zien van die van Halfweg. In de jaren na de Eerste Wereldoorlog vond er een uitbreiding plaats van het dorp, en in de jaren '60 werd Zwanenburg nog verder uitgebreid. Zwanenburg ligt onder de aanvliegroute van de Zwanenburgbaan en Polderbaan van Schiphol.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder