Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amperestraat 9 hs 1098NK Amsterdam, Middenmeer Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke omgeving van de Watergraafsmeer bieden wij aan deze royale begane grond woning (ca. 94 m) met riante tuin gelegen op het ZUID/OOSTEN (ca. 99 m).
Het betreft een voormalige huurwoning welke nog volledig naar eigen smaak ingedeeld en verbouwd kan worden.

De omgeving van de Watergraafsmeer wordt gekenmerkt door het vele groen, parken ( Flevopark en Park Frankendael), gezellige pleintjes, winkels aan de middenweg/linneausstraat en horeca gelegenheden (de Kas, Jacobsz en SLA).
De nabij gelegen uitvalswegen zorgen voor een prettige en snelle verbinding met de andere delen van Amsterdam en haar omgeving.
Vele tram en buslijnen en het op steenworp afstand gelegen Amstel station zorgen een perfect openbaar vervoers verbinding.

INDELING
Eigen entree, royale hal. Doorzon woonkamer met goede plafondhoogte en brede opzet. Dichte orginele Bruynzeel keuken (mosterd geel) met toegang tot de tuin.
3 slaapkamers. De MASTERBEDROOM is gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin en praktische ingebouwde kast. De andere twee slaap/werkkamers bevinden zich respectievelijk aan de voor en aan de achterzijde.
Royale tuin met veel ochtendzon en stenen schuur.

Bijzonderheden:
- Kluswoning, begane grond met riante tuin van circa 99 m
- Erfpacht kosten per jaar: 633,67
- Kleinschalige V.v.E, bijdrage 75,- per maand
- Vergunningsvrije uitbouwmogelijkheden mogelijk en bespreekbaar binnen de V.v.E
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Funderingsrapport (2012) aanwezig
- CV ketel Vaillant eco Tec (2012)


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren 20-40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.

Kaart Amperestraat 9 hs 1098NK Amsterdam, Middenmeer Zuid

naar Amperestraat 9 hs 1098NK Amsterdam, Middenmeer Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand