Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 136 1017AD Amsterdam, Rembrandtpleinbuurt

Vraagprijs € 700.000 k.k.

Vraagprijs € 2.450 per maand

Bouwjaar
1648
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Mooi! Op een unieke locatie in het hart van Amsterdam centrum ligt dit monumentale grachtenpand 't Paard van Aemstel. Door de fantastische locatie en de grote raampartijen heeft u een prachtig uitzicht over de Amstel en de Zwanenburgwal! tevens zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden!

**See English below**

Het gehele complex is oorspronkelijk gebouwd 1648 en in 2006 volledig gerenoveerd (waaronder de fundering) waarbij er elf appartementen zijn gerealiseerd. Wij mogen u de Bel etage met souterrain aanbieden.
Dit appartement heeft een ruime woonkamer met een grote raampartijen over de Amstel, een eetkeuken en slapen doet u aan de achterzijde.
In het souterrain heeft u een woonkamer, een slaapkamer en tweede badkamer!

Omgeving:
De locatie is optimaal bereikbaar per openbaar vervoer, de metrohalte Waterlooplein ligt om de hoek. In de directe nabijheid is het volop genieten met alle geneugten van dien. Wie van theater en opera houdt, kan aan deze kant van de Amstel terecht in Theater Carré of in het Muziektheater aan de overkant van de straat. Binnen 1 minuut staat u in "De Hermitage" om te genieten van de kunstschatten uit het verleden. De diverse restaurants en bijzondere winkels van de' Utrechtsestraat" en de gezellige terrassen van het "Rembrandtplein", bevinden zich op nog geen 3 minuten loopafstand van uw appartement.

Indeling:
Souterrain:
Een eigen opgang met entree/hal en pantry. Doorloop naar de badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is ruim opgezet met twee goede ramen.
De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Appartement:
Ruim entree in de woonkamer met doorloop naar de eetkeuken met fraaie tegelvloer.
Toilet met fonteintje.
Badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Pand is gelegen op eigen grond;
- Geweldig uitzicht over de Amstel en de Zwanenburgwal;
- Rijksmonument, bouwjaar 1648;
- Pand is gesplitst in 2006;
- Aantrekkelijke ligging in het centrum van Amsterdam;
- Woonoppervlakte ca 88 m2;
- Twee woningen, eenvoudig samen te voegen tot één;
- Gemeenschappelijke fietsenberging (inpandig)
- Inhoud: 284m3
- Servicekosten: €303,- excl. stookkosten;
- Voorschot stookkosten €187,- p/m
- Gehele woning is voorzien van enkele beglazing in houten kozijnen met roedeverdeling.
- Perfecte verhuurmogelijkheden!

** OPEN HOUSE SATURDAY SEPTEMBER 7 FROM 11:00 AM TO 12:30 PM! **

Mooi! At a unique location in the heart of the center of this monumental canal house 't Paard van Aemstel. Because of the fantastic location and the large windows you have a beautiful view over the Amstel and the Zwanenburgwal! : Buying with a rental income? The apartment downstairs can be rented out for appr. € 1.300,-- a month, which could mean that your tenant pay partially for your mortgage

The entire complex was originally built in 1648 and completely renovated in 2006 (including foundation). There eleven apartments have been realized. We offer the first floor with basement.
This apartment has a spacious living room with large windows over the Amstel, a kitchen and you sleep at the rear.
In the basement you have a living room, a bedroom and a second bathroom!

Surroundings:
The location is perfectly accessible by public transport, the Waterlooplein metro stop is around the corner. In the immediate vicinity is full enjoyment with all the joys that entails. If you like theater and opera, you can visit Theater Carré from this side of the Amstel in the Muziektheater across the street. Within 1 minute you are in "The Hermitage" to enjoy the art treasures of the past. The various restaurants and special shops of the 'Utrechtsestraat' and the pleasant terraces of the 'Rembrandtplein' are not a 3-minute walk from your apartment.

Layout:
basement:
A private entrance with entrance / hall and pantry. Walk through to the bathroom and bedroom. The bedroom is spacious with two good windows.
The bathroom has a bath, toilet and sink.

Apartment:
Spacious entrance in the living room with door to the kitchen with beautiful tiled floor.
Toilet with hand basin.
Bathroom with shower and sink.

Particularities:
- Property is located on private land;
- Great view over the Amstel and the Zwanenburgwal;
- National monument, year of construction 1648;
- Property was split in to apartments in 2006;
- central location in the center of Amsterdam;
- Living area approx. 88 m2;
- Two houses, easy to join together into one;
- Carries bicycle storage (indoors)
- Content: 284m3
- Service costs: € 303,- excluding heating;
- advance heating costs: €187,- per month
- Entire home has single glazing in wooden frames with rod distribution.
- Great rental possibilities;

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 303 p/m
Aanmeldingsdatum
08-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Beneden- en bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1648

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²
Inhoud
284 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder