Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 149 - 1 1018EP Amsterdam, Sarphatistrook

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

English text below.

Gemeubileerd 2-kamerappartement gelegen op de eerste etage met prachtig uitzicht over de Amstel.
Koninklijk Theater Carré, de Hermitage, de Stopera en de Hortus Botanicus in de directe omgeving, evenals winkels, openbaar vervoer en restaurants.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de bel-etage. Eigen entree op de eerste etage.
Woonkamer aan de voorzijde met 2 ramen en openslaande deuren aan de Amstel.
Middels de openslaande deuren is het balkon bereikbaar. De woonkamer is in stijl gemeubileerd en voorzien van een open haard, visgraat parketvloer en stijlplafond.
De afsluitbare achterkamer doet dienst als ruime slaapkamer met zeer veel ingebouwde kastruimte. Vanuit de slaapkamer is een tweede balkon bereikbaar middels openslaande deuren. De keuken is gelegen aan tuinzijde en voorzien van diverse inbouwapparatuur, nespresso koffieautomaat en wasmachine. De badkamer met douche, wastafel en toilet is voorzien van een granito vloer met bies en stijlvol sanitair.

Kenmerken:
- Beschikbaar per direct
- Huurprijs gemeubileerd: € 2.000,- per maand, exclusief gas/water en elektra
- Schoonmaakkosten € 37,50 per twee weken
- Woonoppervlakte ruim 73m˛


*********************************************************************************************

Furnished two-bedroom apartment on the first floor with stunning views over the Amstel River. Royal Theatre Carré, the Hermitage, Stopera and Hortus Botanicus in the immediate area as well as shops, public transport and restaurants.

layout:
Common entrance on the ground floor. Private entrance on the first floor.
Living room at the front with two windows and French doors to a balcony on the Amstel. The living room is furnished in style and equipped with a fireplace, parquet floor and ornamental ceiling.
The back room serves as a bedroom with lots of built in wardrobes. From the bedroom is a second balcony accessible through double doors. The kitchen is located on the garden side and equiped with appliances, Nespresso coffee machine and washing machine. The bathroom with shower, sink and toilet is equipped with a granite floor and stylish bathroom fixtures.

features:
- Available immediately
- Rent furnished: € 2000, - per month, excluding gas / water and electricity
- Cleaning costs € 37,50 every two weeks
- Surface area over 73m˛

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-10-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Weesperbuurt/Plantage

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder