Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstel 186 2 1017AG Amsterdam, Rembrandtpleinbuurt

Huurprijs € 1.950 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Amstel 186 II & III, 1017AG Amsterdam

Te huur aangeboden! Volledig gemeubileerd!

Bel nu voor het maken van een afspraak in dit karakteristieke 3 kamer appartement!

Stop met zoeken! Met uitzicht over de bruisende Amstel, bevindt zich dit pareltje pal tegenover het "Nationale Opera & Ballet" theater nabij hartje centrum stad.

De afgelopen periode heeft de Amstel een complete metamorfose ondergaan. Zo is de straat eenrichtingsverkeer geworden en zijn alle leidingen vervangen. De voorgevel heeft in 2013 deelgenomen aan een project van de gemeente omtrent geluidswerende kozijnen. Hierbij is de gevel geïsoleerd en is er isolatieglas in de kozijnen geplaatst.

Indeling:
Entree met trappenhuis naar tweede etage; karakteristieke woonkamer met originele balken en kap aan de voorzijde van de woning; open keuken voorzien van afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, oven en elektrische kookplaat (alles 2019); masterbedroom met genoeg opbergruimte en toegang tot badkamer; badkamer met douche; entree tweede verdieping waar een waskamer is gerealiseerd voorzien van wasmachine en droger.

Noemenswaardig:

- Adembenemend uitzicht;
- 3-kamer appartement;
- Bruto vloeroppervlakte van ca. 80m2;
- Rijksmonument;
- Open keuken;
- Gevelisolatie.
- Volledig gemeubileerd;
- Aanvaarding minimaal 1 jaar.

***English Below***

Amstel 186 II & III, 1017AG Amsterdam

Offered for rent! Fully furnished!

Call now to make an appointment in this characteristic 3-room apartment!

Stop searching! With a view over the bustling Amstel, this gem is located directly opposite the "Nationale Opera & Ballet" theater near the center of the city.

The Amstel has recently undergone a complete metamorphosis. The street has become one-way traffic and all pipes have been replaced. In 2013, the façade participated in a project of the municipality concerning noise-reducing frames. The façade is insulated and insulating glass is installed in the window frames.

Layout:
Entrance with staircase to the second floor; characteristic living room with original beams and hood at the front of the house; open kitchen with extractor hood, dishwasher, fridge, oven and electric hob (all 2019); master bedroom with enough storage space and access to bathroom; bathroom with shower; entrance second floor where a laundry room has been realized with washing machine and dryer.

Noteworthy:

- Breathtaking view;
- 3-room apartment;
- Gross floor area of ??approximately 80 m2;
- National monument;
- Open kitchen;
- Facade insulation.
- Fully furnished;
- Acceptance at least 1 year.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.