Vorige | Volgende

Amstel 192 g 1017AG Amsterdam, Rembrandtpleinbuurt

Huurprijs € 2.000 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**WE OFFER FACETIME /VIDEO VIEWINGS TO SEE THIS PROPERTY**

Wow! What a location and what a view.. On one of the most beautiful spots along the Amstel river, right in the city centre overlooking the Amstel river in a very characteristic and well maintained building. The building itself is an old warehouse converted into luxurious apartments overlooking the Amstel River, there is a most beautiful and very nicely decorated communal entrance with large staircase and lift!
The apartment has 2 bedrooms, 2 bathrooms and comes unfurnished.

Layout: Entrance on the second floor (reachable by elevator), hall with access to all rooms, 2 bedrooms at the rear side of the apartment, one with a private balcony overlooking the inner gardens, master bedroom with attached the bathroom en suite with a shower, toilet and sink, second bathroom accessible from the hall as well as the separate toilet, very light living situated at the front overlooking the water and the famous Stopera building (combination of city hall and opera), large open kitchen fitted with all appliances

Great apartment on a top spot in town!

Details:
- Rental price € 2000,00 excl. utilities
- Available by the 15th. of May 2020
- Available for a minimum of 12 months
- 85 m2 (not NEN 2580 measured)
- TOP location
- Unfurnished
- 2 Bedrooms
- 2 Bathrooms
- Lift
- Balcony on the South
- Storage on the ground floor
- Great view along the Amstel river!

**This property is offered by a certified MVA broker**
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-12-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder