Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstel 228 sous 1017AK Amsterdam, Grachtengordel-Zuid

Huurprijs € 2.600 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Kantoorruimte van ca. 88 m2 verdeeld over twee etages gelegen op een fantastische, lommerrijke locatie aan de Amstel, in het hart van het centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht op de Hermitage.

De ruimte in het souterrain bestaat uit een riante kamer aan de voorzijde met ramen welke uitzicht bieden op de Amstelzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een nette pantry met openslaande deuren naar de gemeenschappelijke binnentuin van het pand. Tevens is vanuit de pantry het toilet met douchegelegenheid bereikbaar.
De ruimte op de bel-etage bestaat uit een riante kamer aan de voorzijde met hoge ramen, een openhaard partij en een imposante en suite deur naar de pantry aan de achterzijde. Vanuit de pantry gaat een trap omhoog naar een kleine werkplek. Tevens is vanuit de pantry het toilet bereikbaar.

Het pand beschikt over een gezamenlijke binnentuin waar huurders in overleg met de eigenaar gebruik van kunnen maken tijdens kantooruren.

Omgeving
De locatie is perfect bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Per auto is de bereikbaarheid via de Piet Heintunnel en de IJ tunnel, alsmede via de RAI uitstekend van en naar de A10. Per openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar vanaf Waterlooplein, Rembrandtplein en de Utrechtsestraat.

Oppervlakte
De kantoorruimte heeft een totale verhuurbare oppervlakte van circa 88,02 m² VVO kantoorruimte, als volgt verdeeld:

o Souterrain : ca. 45,18 m² - kantoorruimte
o Bel Etage : ca. 37,12 m² - kantoorruimte
o Eerste Verdieping : ca. 5,72 m² - open ruimte

Huurprijs
€ 2.600,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Servicekosten betreffen € 100,- per maand, daarbij komen nog de kosten voor nutsvoorzieningen, waar huurder zelf zorg voor dient te dragen.

Omzetbelasting
Over de huurprijs wordt BTW in rekening gebracht en huurder verklaart dat hij in het gehuurde voor meer dan 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg, via vergunningstelsel of in de parkeergarage gelegen aan het Rembrandtplein.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + optieperiode van 5 jaren.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Huurindexatie
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-Alle huishouden (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur excl. BTW.

Datum van oplevering
In onderling overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Makelaarskantoor C. HOEN Dzn B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model voor kantoorruimte.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-07-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De zuidelijke binnenstad is een afwisselend gebied: hier wordt gewoond, gewerkt en gerecreëerd. Opvallend is dat in dit deel van het centrum meer mensen werken dan wonen. Langs de unieke grachten – onderdeel van het werelderfgoed – staan enkele grotere kantoorpanden. Het Leidseplein en Rembrandtplein zijn internationaal bekend als uitgaanspleinen. Centrum Zuid is dan ook dé buurt om uit te gaan en cultuur te proeven. De komende tijd staat een aantal grote ontwikkelingen op het programma, zoals de herinrichting van het Leidseplein en de oplevering van het nieuwe metrostation Vijzelgracht.