Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstel 228 sous 1017AK Amsterdam, Amstelveldbuurt

Omschrijving

Kantoorruimte van ca. 88 m² verdeeld over twee etages gelegen op een fantastische, lommerrijke locatie aan de Amstel, in het hart van het centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht op de Hermitage.

De ruimte in het souterrain bestaat uit een riante kamer aan de voorzijde met ramen welke uitzicht bieden op de Amstelzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een nette pantry met openslaande deuren naar de gemeenschappelijke binnentuin van het pand. Tevens is vanuit de pantry het toilet met douchegelegenheid bereikbaar.
De ruimte op de bel-etage bestaat uit een riante kamer aan de voorzijde met hoge ramen, een openhaard partij en een imposante en suite deur naar de pantry aan de achterzijde. Vanuit de pantry gaat een trap omhoog naar een kleine werkplek. Tevens is vanuit de pantry het toilet bereikbaar.

Het pand beschikt over een gezamenlijke binnentuin waar huurders in overleg met de eigenaar gebruik van kunnen maken tijdens kantooruren.

Omgeving
De locatie is perfect bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Per auto is de bereikbaarheid via de Piet Heintunnel en de IJ tunnel, alsmede via de RAI uitstekend van en naar de A10. Per openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar vanaf Waterlooplein, Rembrandtplein en de Utrechtsestraat.

Oppervlakte
De kantoorruimte heeft een totale verhuurbare oppervlakte van circa 88,02 m² VVO kantoorruimte, als volgt verdeeld:

o Souterrain : ca. 45,18 m² - kantoorruimte
o Bel Etage : ca. 37,12 m² - kantoorruimte
o Eerste Verdieping : ca. 5,72 m² - open ruimte

Huurprijs
€ 2.600,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
De servicekosten betreffen € 100,- per maand, daarbij komen nog de kosten voor nutsvoorzieningen, waar huurder zelf zorg voor dient te dragen.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg, via vergunningstelsel of in de parkeergarage gelegen aan het Rembrandtplein.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
5 jaar + optieperiode van 5 jaren of kortere termijnen bespreekbaar.

Datum van oplevering
1 januari 2020

Opleveringsniveau
In huidige staat.

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van één kwartaalbetaling.

Courtage
Mocht door bemiddeling van makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, feburari 2015).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-09-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder