Amstel 308 - III+IV 1017AN Amsterdam, Utrechtsebuurt Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op een prachtige plek, riant 3 kamer appartement met dakterras op de bovenste twee verdiepingen van een grachtenpand schuin tegenover Carré. Derde verdieping (82m²): L-woonkamer, slaapkamer, wc en keuken. Vierde verdieping (45m²):nu één grote slaapkamer (verhuurder kan er twee van maken), badkamer en dakterras (30m²). ENGLISH: On a beautiful spot, spacious 2 bedroom apartment with roof terrace on the top two floors of a canal house across from Carré. The third floor (82m²): living room, bedroom, and kitchen. The fourth floor (45m²): now one large master bedroom (owner can divide it into two bedrooms), bathroom and roof terrace (30m²). See below for more information in English.

GEEN WONINGDELEN / NO SHARING

De appartementsdeur en entree van het appartement zijn op de tweede verdieping. De trap komt op de derde verdieping uit op een overloop met dubbele glazen deuren naar de grote, L-vormige, drie ramen brede woonkamer aan de voorzijde, met uitzicht op de Amstel en Carré. Aan de achterzijde van woonkamer en overloop ligt, naast een lichthof, een hal met wc en kast met wasmachine en droger. Vanuit deze hal zijn, geheel aan de achterzijde, een slaapkamer en keuken bereikbaar. Op de overloop leidt een trap naar de overloop op de vierde verdieping. Deze geeft toegang tot een zeer grote slaapkamer, een badkamer (ligbad, aparte douche, wastafel, wc) en een dakterras. Het dakterras is ook vanuit de slaapkamer via twee openslaande deuren bereikbaar. Plafondhoogte derde verdieping 2,75, vierde verdieping 2,16.

De keuken bestaat uit een L-vormig aanrecht met onder- en bovenkastjes, een spoelbak, een vaatwasser. Naast het aanrecht staat een 5-pits gasfornuis met oven met daarboven een afzuigkap. Daarnaast bevindt zich de koelkast met twee vriesladen.

De stoffering omvat voor alle ramen vitrage en overgordijnen (luxaflex terrasdeur). In woon-, en slaapkamers zijn rails voor schilderijen aangebracht. In alle ruimtes hangen een of meer plafondlampen. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

De huurprijs is
- inclusief vergoeding voor aanwezige stoffering
- exclusief gas, elektra, water, rioolrecht..
De gebruikelijke gemeentelijke gebruikers belastingen zijn voor rekening van huurder. Er zijn geen service kosten.

Het appartement is op korte termijn beschikbaar voor een flexibele periode, ook voor onbepaalde tijd. De minimale eerste, vaste termijn is één jaar, langer wordt door verhuurder op prijs gesteld. Er zal een huurcontract worden opgesteld gebaseerd op het model van de ROZ. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. De huur wordt jaarlijks aangepast per 1 juli op basis van prijsindexcijfers van het CBS. Geen contractkosten voor huurder.

ENGLISH
The entrance of the apartment is on the second floor. A staircase leads to a landing on the third floor with double glass doors to the large, L-shaped, three windows wide living room at the front, overlooking the Amstel River and Carré. Located at the back of living and landing is a hall with toilet and washer/dryer closet. From this hall a bedroom and kitchen at the back are accessible. On the landing, a staircase leads to the landing on the fourth floor. This gives access to a very large master bedroom, a bathroom (bath, separate shower, sink, toilet) and a roof terrace. The roof terrace is also accessible from the master bedroom with double doors. Ceiling height 2.75 fourth floor 2.16.

The kitchen consists of an L-shaped counter with upper and lower cabinets, a sink, a dishwasher. Next to the sink is a 5-burner gas stove with oven surmounted by a hood. Next is the fridge-freezer.

The upholstery covers lace curtains and curtains for all windows (blinds in the kitchen). In living, dining and bedroom are rails for paintings. Washing machine and dryer are included.

The rentprice
• includes reimbursement for upholstery
• excludes gas, electricity, water, sewage;
The usual local user taxes will be charged to the tenant. There are no service charges.

The apartment is available at short notice for a flexible period, even indefinitely. The minimum initial fixed period is one year, longer is appreciated by the lessor. A contract will be drawn up according to the model of the ROZ. The deposit is 2 months’ rent. Annual rent increase based on price indices of the CBS. No contract costs for tenant.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder