Vorige | Volgende

Amstel 308 - hs 1017AN Amsterdam, Utrechtsebuurt Zuid

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

In 2014 gerenoveerd 2/3 kamer appartement (74m2) op de begane grond, met grote tuin (68m2). Prachtige plek schuin tegenover Carré.

Achter de (eigen) voordeur ligt een hal. Links naast de hal ligt de slaapkamer, rechts de wc. Een deur aan het eind van de hal leidt naar de tussenkamer die weer toegang geeft tot de badkamer en de wasmachineruimte. Vanuit de tussenkamer is de L-vormige woonkamer aan de achterzijde bereikbaar. In de woonkamer bevindt zich de open keuken. Drie deuren leiden naar de grote tuin aan de achterzijde (West). Plafondhoogte: 2,73 meter.

Keuken
De keuken bestaat uit een L-vormig aanrecht met onder- en bovenkastjes, spoelbak, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, en vriezer.

Sanitair
De badkamer bevat een ligbad, een aparte douche en een wastafel. De aparte wc heeft een fontein.

Technische installaties, isolatie en afwerking
Ook alle technische installaties zijn vernieuwd. Verwarming en warm water worden geleverd door een cv-combi-ketel. Ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Fraaie houten vloer door het gehele appartement. Indien gewenst kan het appartement (tegen meerprijs) van gordijnen worden voorzien.

Huurprijs & contract
De huurprijs is inclusief vergoeding voor aanwezige 'stoffering' (houten vloer), maar exclusief rioolrecht, gas, elektra, water en de gebruikelijke gemeentelijke gebruikers belastingen. Er zijn geen service kosten. Het appartement is op korte termijn beschikbaar voor een flexibele periode, ook voor onbepaalde tijd. De minimale eerste, vaste termijn is één jaar, langer wordt door verhuurder op prijs gesteld. Er zal een huurcontract worden opgesteld gebaseerd op het model van de ROZ. De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur. Jaarlijkse huurverhoging op basis van prijsindexcijfers van het CBS. Geen contractkosten voor huurder.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-01-2020
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Weteringschans

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder