Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstel 52 III 1017AB Amsterdam, Reguliersbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Gestoffeerd 3-kamerappartement op de derde verdieping:

ENGLISH TEXT BELOW !!

Wij bieden aan een uniek recent compleet hoogwaardig gerenoveerd appartement, in het centrum van Amsterdam. Er is zelfs een lift aanwezig. Dit zeer luxe appartement heeft een geweldig uitzicht over de Amstel, het beroemde Hotel de L’ Europe en de markante Stopera.

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
De locatie is gemakkelijk bereikbaar met trams 4, 9, 14 en 24.

Indeling centrale ruimten:
Via de centrale voordeur op de begane grond, bereikt u de gemeenschappelijke hal met het trappenhuis en de statige lift naar alle verdiepingen.

Indeling appartement:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis of de statige lift bereikt u de entree met een hal. Deze geeft toegang tot alle vertrekken. In de ruime woonkamer bevind zich een fraaie zithoek. De strakke open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de grote ramen aan de voorzijde heeft u een schitterend uitzicht over de Amstel. De badkamer beschikt over een douche, wc en een wasbak. Er zijn in totaal twee ruime slaapkamers. Het balkon is aan de achterzijde van het appartement gesitueerd. Middels het balkon betreed u tevens de tweede slaapkamer, deze is voorzien van een eigen toilet. Het gehele appartement is belegd met een stijlvolle houten vloer met uitzondering van de sanitaire ruimten welke zijn voorzien van plavuizen.

Bijzonderheden:
- Luxueus volledig gestoffeerd appartement
- Huurprijs € 1.650,- per maand
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, servicekosten (€45,- per maand), internet en kabel.
- Minimale huurtermijn 1 jaar
- Woonoppervlakte Ca. 49m²
- Kantoorruimte Ca. 20m²
- Inhoud Ca. 163m³
- Kamers 3
- Slaapkamers 2
- Toiletten 2
- Badkamers 1
- Waarborgsom 3 maanden huur
- Geen huisdieren
- Geen tijdelijk onderverhuur via Air Bnb of soortgelijke organisaties
- Geen deelverhuur aan studenten/ collega's/ vrienden. Eigenaar verhuurt alleen aan stellen of individuen
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens van huurder
- Beschikbaar per direct

Ligging:
Al het bruisende wat deze stad te bieden heeft, treft u hier in de directe omgeving. Het pand bevindt zich in het bruisende stadscentrum, met een enorm scala aan uitgaansmogelijkheden en voorzieningen binnen handbereik. Zoals de Kalverstraat, Rembrandtplein, Muziektheater, Kleine Komedie, de Stopera etc. Het Muntplein is vlakbij met daar diverse aansluitingen op het openbaar vervoer en met de auto bent u in tien minuten op de rondweg A10.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningstelsel. Op het moment geldt een wachtlijst voor dit gebied. U kunt hier één vergunning per adres aanvragen. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Unfurnished 3-room apartment on the third floor:

ENGLISH TEXT

We offer a unique high quality renovated apartment in the center of Amsterdam that have been renovated recently.
There is even an elivator. In the luxurious apartment you will find an exceptional view over the Amstel, famous Hotel de L’ Europe and Stopera.

Accesibility public transport:
The location is easily accessible by tram number 4, 9, 14 and 24.

Layout central area ground floor:
Through the central front door on the ground floor, you reach the common hall with the staircase and the stately elevator to all floors.

Apartment layout:
Through the common staircase or the stately elevator you will reach the entrance with a generous corridor. It offers access to all rooms. In the spacious living room there is a beautiful sitting area. The sleek open kitchen is equipped with built-in appliances. Through big windows you will have an amazing view over the Amstel. The bathroom is provided of a shower, toilet and sink. There is a total of two spacious bedrooms. The balcony is located at the back side of the apartment. The entire apartment is furnished with a stylish wooden floor with the exception of the sanitary areas which are fitted with tiles.

Specialties:
- Luxurious bedroom apartment
- Rental Price € 1.650,- per month
- The rental price excludes costs for gas, water, electricity, service charges (€45,- per month), internet and Cable !
- Lease term minimum 1 year
- Surface app. 49m²
- Volume app. 163m³
- Rooms 3
- Bedrooms 2
- Toilets 2
- Bathrooms 1
- Deposit 3 months rent
- Pets are not allowed
- No short-stay rental activities like Air Bnb
- No partial lease to students/ colleagues/ friends. The owner only rents to couples or individuals
- Tenants subject to owner approval, after checking tenants details
- Available immediately

Parking:
Paid parking or through the licensing system. At this moment there is a waiting list for this area. You can apply for one permit per address here. Source: www.amsterdam.nl/parkeren

This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate. Seller can not guarantee that all technical systems meet current NEN - norm. Buyer has an obligation to research all cases before him or her are important. With regard to this property the broker consultant seller. We advise you to consult a specialist (NVM) broker which guides you through the purchase process. If you have specific wishes about the house, we recommend that you submit them on time to your purchasing agent and accompanied (have) to do independent research. If you call any expert representative, you feel you are under the law expert enough to be able to see all the things that are important. Apply the NVM conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 45 p/m
Aanmeldingsdatum
03-05-2018
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-Zuid

Grachtengordel-Zuid is het deel van de Amsterdamse grachtengordel (met de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht) tussen de Leidsestraat en de Amstel. De grootste dwarsstraten in dit deel van de grachtengordel zijn de Nieuwe Spiegelstraat, de Vijzelstraat, de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat.
UNESCO werelderfgoedlijst
De grachtengordel staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt gekenmerkt door de breedte van de grachten en de relatief grotere panden. De zuidelijke gordel heeft, net als de rest van de grachtengordel, een rijke geschiedenis en er bevinden zich veel kantoren, bezienswaardigheden en musea, zoals Foam en Museum Van Loon. Maar ook wordt er gewoon gewoond; eind 2017 woonden er 5500 inwoners in dit deel van de stad.
Uitgaan, winkelen en sightseeing in de grachtengordel
De vier eerdergenoemde dwarsstraten hebben elk een andere toevoeging aan de stad. Zo staat het Spiegelkwartier bekend om de antiquairs, galeries en juweliers. De Vijzelstraat is een grote verkeersader tussen de ten zuiden van de grachtengordel gelegen Pijp en het Muntplein, een centraler in de stad gelegen plein met beroemde toren, De Munt. De Reguliersgracht is een van de meest pittoreske dwarsgrachten van de stad en de nabijgelegen Utrechtsestraat een van de leukste winkelstraten, met – in tegenstelling tot het winkelaanbod in koopgoten - unieke winkels zoals platenspeciaalzaak Concerto. Om de hoek van de Utrechtsestraat ligt het bekende uitgaansgebied rondom het Rembrandtplein, met cafés en restaurants en niet te vergeten Tuschinski, de bioscoop die beroemd is vanwege zijn Art Deco-inrichting en waar vaak filmpremières worden gehouden. Al met al is Grachtengordel Zuid een wijk met een breed aanbod aan kunst, cultuur, vertier, werken en wonen.

Kaart Amstel 52 III 1017AB Amsterdam, Reguliersbuurt

naar Amstel 52 III 1017AB Amsterdam, Reguliersbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand