Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amsteldijk 11 C 1074HR Amsterdam, Hemonybuurt

Bewaar object

Omschrijving

PUUR* WONEN!
PRACHTIG UITZICHT OP DE AMSTEL VANUIT DIT LICHTE EN RUIME HOEKAPPARTEMENT VAN CA. 74 M2 MET HEERLIJK BALKON UITKIJKEND OVER DE AMSTEL

Dit heerlijk lichte hoekappartement heeft 5 grote raampartijen en een plafond van 2,90m is gelegen aan de prachtige rivier de Amstel. De ruime woonkamer met moderne open keuken aan de voorzijde hebben uitzicht op de Amstel. Het hele jaar door kun je genieten van het uitzicht op de bootjes op het water. De hoekligging maakt het appartement extra erg licht. Ook het balkon op de hoekzijde geeft fantastisch uitzicht op de Amstel.

Indeling:
Verzorgde gemeenschappelijke entree met opgang naar de tweede verdieping. De entree geeft toegang tot de hal met toegang tot alle vertrekken. De zeer ruime en lichte woonkamer is van ongekend formaat en biedt veel leefruimte. Door de hoekligging van het appartement en de 5 hoge ramen, is het appartement bijzonder licht. Het balkon aan de voorzijde is een heerlijke plek evenals het raam aan de voorzijde waar je kunt zitten en genieten van het uitzicht. De moderne keuken (2015) is voorzien van inbouw apparatuur; 5-pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser en oven. De woning heeft een prachtig uitzicht over de Amstel en kijkt uit op het Amstelhotel. De woning heeft twee slaapkamers aan de (achterzijde) Govert Flinckstraat gelegen. De badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche en dubbele wastafel. Het raam in de badkamer zorgt voor daglicht en natuurlijke ventilatie. Op de hal is een separaat toilet met fontein en een bergkast met CV-instalatie en wasmachine aansluiting.

Omgeving:
De woning is gelegen aan de Amsteldijk in de populaire Pijp in Amsterdam Zuid. Op loop- en fietsafstand is een groot aanbod aan winkels, restaurants en de bekende Albert Cuypmarkt. Langs de Weesperzijde vind je de Ysbreeker, het Amstel hotel en Loetje. Voor de cultuurliefhebber zijn het Carré en de Hermitage op loopafstand. De woning is goed bereikbaar met het OV en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en de Ring A-10.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Hoekappartement
* Nieuwe betonnen fundering (2001)
* Ruime kelder berging
* Balkon
* Twee slaapkamers
* Houten vloer
* Uitzicht op de Amstel en het Amstelhotel
* Berging in de onderbouw
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten € 75,- per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en informatie over de VvE zijn aanwezig op onze eigen website.

* ENGLISH *

PUUR* WONEN!
BEAUTIFUL VIEWS OF THE AMSTEL FROM THIS LIGHT AND SPACIOUS CORNER APARTMENT OF CA. 74 M2 WITH A BALCONY OVERLOOKING THE AMSTEL

This wonderfully bright corner apartment has 5 large windows and a ceiling of 2.90m and is located at the beautiful river Amstel. The spacious living room with modern open kitchen at the front has a view of the Amstel. Throughout the year you can enjoy the view of the boats on the water. The corner location makes the apartment extra light. The balcony on the corner also offers fantastic views of the Amstel.

Layout:
Common entrance with entrance to the second floor. The entrance gives access to the hall with access to all rooms. The very spacious and bright living room is of unprecedented size and offers plenty of living space. Because of the corner location of the apartment and the 5 high windows, the apartment is very light. The balcony at the front is a lovely place as well as the window at the front where you can sit and enjoy the view on the Amstel river. The modern kitchen (2015) is equipped with built-in appliances; 5-burner gas comfort, hood, dishwasher and oven. The house has a beautiful view over the Amstel river and overlooks the Amstelhotel. The house has two bedrooms at the (rear) Govert Flinckstraat. The bathroom has a bath, walk-in shower and double sink. The window in the bathroom provides daylight and natural ventilation. On the hall is a separate toilet with fountain and a storage cupboard with CV installation and washing machine connection.

Surroundings:
The property is located on the Amsteldijk in the popular Pijp in Amsterdam South. Within walking and cycling distance is a wide range of shops, restaurants and the famous Albert Cuyp market. Along the Weesperzijde you will find the Ysbreeker, the Amstel hotel and Loetje. For culture lovers, the Carré and the Hermitage are within walking distance. The house is easily accessible by public transport and conveniently located in relation to roads and the Ring A-10.

Particularities:
* Located on owned ground
* Corner apartment
* New concrete foundation (2001)
* Spacious basement storage
* Balcony
* Two bedrooms
* Wooden floor
* View of the Amstel and Amstelhotel
* Storage in the basement
* Healthy and active VvE
* Service costs € 75, - per month
* Delivery in consultation

An extensive brochure and information about the VvE are available on our own website.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1874

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Oude Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Kaart Amsteldijk 11 C 1074HR Amsterdam, Hemonybuurt

naar Amsteldijk 11 C 1074HR Amsterdam, Hemonybuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand