Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amsteldijk 141 2 1079LE Amsterdam, Kromme Mijdrechtbuurt

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Licht en gerenoveerd appartement aan de Amstel met twee slaapkamers.
Gelegen aan de Amstel, met een prachtig uitzicht over de Amstel en dichtbij het Amstel station.

INDELING
Tweede verdieping: Entree, lichte woonkamer met open-keuken, afwasmachine, 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap en aparte koelkast.
Hal met toilet en badkamer.
Via de overloop heeft u toegang tot de twee slaapkamers.

BEREIKBAARHEID
De Amsteldijk is gelegen aan het mooie water, de Amstel. De woning is perfect gelegen in een gezellige straat in de populaire Rivierenbuurt nabij het Martin Luther Kingpark en de gezellige Rijnstraat! Hier vind u een groot en gevarieerd winkelaanbod. Op fietsafstand ligt de Pijp met onder andere de gezellige Albert Cuyp markt, Van Woustraat en Ceintuurbaan. Er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer en met de auto bent u binnen enkele minuten op de A1, A2 of A10. Er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid direct voor de deur. Het Amstelstation bevindt zich op loopafstand en Station RAI ligt op 5 minuten fietsen. Tramlijn 12 en buslijnen 62 en 65 stoppen om de hoek.

BIJZONDERHEDEN
-Beschikbaar vanaf half november
-Minimale huurperiode van 1 jaar
-2 slaapkamers
-2 maanden huur als borg
-Verhuur geschiedt op basis gunning eigenaar
-Screening middels NVM Woontoets

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het huurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Kaart Amsteldijk 141 2 1079LE Amsterdam, Kromme Mijdrechtbuurt

naar Amsteldijk 141 2 1079LE Amsterdam, Kromme Mijdrechtbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand