Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsteldijk 194 - BG 1079LK AMSTERDAM, Rijnbuurt Oost

Bewaar object

Omschrijving

Het object betreft een representatief hoogwaardig kantoorgebouw gelegen aan de Amsteldijk 194 te Amsterdam. Het kantoorgebouw is gelegen direct tegenover de Rembrandt Tower aan de andere zijde van de Amstel en is hierdoor een unieke locatie die goed bereikbaar is met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Het gebouw telt in totaal vijf verdiepingen en hierbij wordt de ruimte op de begane grond aangeboden, maar mocht u meer ruimte zoeken zijn ook de eerste en tweede verdieping beschikbaar.

Na binnenkomst van het kantoorgebouw is de kantoorunit, met twee toegangsdeuren, via een representatieve entree bereikbaar. De kantoorunit van 367 m² wordt turn-key opgeleverd, met o.a. twee grote werkplekken, 3 vergaderruimtes en een kopieer/archiefruimte. De ruimte is hierdoor uitermate geschikt voor organisaties die wensen te werken met bijvoorbeeld een kantoortuininrichting, maar ook separate vergader- en werkruimtes zoeken.

In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand diverse horecagelegenheden en winkels in de Amsterdamse Rivierenbuurt. U kunt op hoog niveau lunchen en dineren in restaurant "Vis aan de Schelde" (Scheldeplein) en "Altmann" aan de Amsteldijk of een broodje eten in "Maas" in de Maasstraat. Door de zeer gunstige ligging kunt u eenvoudig de ringweg A10 bereiken alsmede het centrum van de stad.

Bereikbaarheid
Het gebouw is zeer goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er bestaat een directe verbinding met de A2 (Amsterdam-Utrecht) en de ringweg A10. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via het NS-Station Amsterdam Amstel (trein, bus, metro, tram en sneltram) en tramlijn 25.

Vloeroppervlakte
ca. 367 m² kantoorruimte, gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden
Het gehuurde zal in huidige staat worden opgeleverd en is o.a. voorzien van:
• centrale entree op de begane grond;
• huidige indeling;
• zonwering;
• eigen toiletten;
• eigen pantry;

Huurprijs kantoor
€ 235,- pm2j, exclusief BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 2.750,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW (kelder)
€ 2.250,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW (buitenterrein)

Servicekosten op basis van voorschot:
€ 50 pm2j, exclusief BTW.

Servicekosten
• Voorschotten gas, water en elektra incl. vastrecht
• Onderhoud liftinstallatie
• Onderhoud klimaatinstallatie
• Onderhoud brandmeldinstallatie
• Onderhoud toegangscontrolesysteem
• Afhaalservice post
• Tuinonderhoud incl. onderhoud hek
• Schoonmaak algemene ruimten en het gehuurde
• Glasbewassing
• Vuilafvoer
• Beveiliging
• 5% administratiekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst ιιn jaar na de huuringangsdatum.

Huurprijsherziening:
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Er wordt van uitgegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. Indien huurder niet aan het criterium "meer dan 90% (BTW)-aftrekgerechtigde prestaties verricht" voldoet zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurcontract
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex. artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in vastgesteld.

Deze aanbieding is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-06-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
367 m²
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Kaart Amsteldijk 194 - BG 1079LK AMSTERDAM, Rijnbuurt Oost

naar Amsteldijk 194 - BG 1079LK AMSTERDAM, Rijnbuurt Oost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand