Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsteldijk 194 - II 1079LK AMSTERDAM, Rijnbuurt

Huurprijs € 235 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

Het object betreft een representatief hoogwaardig kantoorgebouw gelegen aan de Amsteldijk 194 te Amsterdam. Het kantoorgebouw is gelegen direct tegenover de Rembrandt Tower aan de andere zijde van de Amstel en is hierdoor een unieke locatie die goed bereikbaar is met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer. Het gebouw telt vijf verdiepingen en het aangeboden kantoor is gelegen op de tweede verdieping.

Na binnenkomst van het kantoorgebouw is de kantoorunit via een representatieve entree, met balie, bereikbaar. De kantoorunit van 410m² wordt turn-key opgeleverd, met o.a. diverse kantoren in verschillende afmetingen, vergaderruimtes en een dubbele toiletgroep.

In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand diverse horecagelegenheden en winkels in de Amsterdamse Rivierenbuurt. U kunt op hoog niveau lunchen en dineren in restaurant "Vis aan de Schelde" (Scheldeplein) en "Altmann" aan de Amsteldijk of een broodje eten in "Maas" in de Maasstraat. Door de zeer gunstige ligging kunt u eenvoudig de ringweg A10 bereiken en heeft u eveneens makkelijk toegang tot het centrum van de stad.

Bereikbaarheid
Het gebouw is zeer goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er bestaat een directe verbinding met de A2 (Amsterdam-Utrecht) en de ringweg A10. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar via het NS-Station Amsterdam Amstel (trein, bus, metro, tram en sneltram) en tramlijn 25.

Vloeroppervlakte
ca. 410 m² kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping.

Parkeren
Diverse gereserveerde parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en/of op het buitenterrein.

Op de openbare weg is tevens ruime gelegenheid tot betaald parkeren waar men parkeervergunningen voor kan aanvragen.

Bijzonderheden
Het gehuurde zal in huidige staat worden opgeleverd en is o.a. voorzien van:
• centrale entree op de begane grond;
• huidige indeling;
• huidige vloerbedekking;
• zonwering;
• eigen toiletgroep;
• eigen pantry;

Huurprijs kantoor
€ 235,- pm2j excl. BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 2.750,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW (kelder)
€ 2.250,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW (buitenterrein)

Servicekosten op basis van voorschot:
€ 50,- pm2j exclusief BTW.

Servicekosten
• Voorschotten gas, water en elektra incl. vastrecht
• Onderhoud liftinstallatie
• Onderhoud klimaatinstallatie
• Onderhoud brandmeldinstallatie
• Onderhoud toegangscontrolesysteem
• Afhaalservice post
• Tuinonderhoud incl. onderhoud hek
• Schoonmaak algemene ruimten en het gehuurde
• Glasbewassing
• Vuilafvoer
• Beveiliging
• 5% administratiekosten.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW in kwartaaltermijnen per vooruitbetaling te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst ιιn jaar na de huuringangsdatum.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Er wordt van uitgegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. Indien huurder niet aan het criterium "meer dan 90% (BTW)-aftrekgerechtigde prestaties verricht" voldoet zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurcontract
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex. artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-01-2015
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
410 m²
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Kaart Amsteldijk 194 - II 1079LK AMSTERDAM, Rijnbuurt

naar Amsteldijk 194 - II 1079LK AMSTERDAM, Rijnbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand