Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsteldijk 877 1079LN Amsterdam, Zorgvlied

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
150 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
100 m²

Omschrijving

Amsteldijk 877, 1079 LN Amsterdam

Te huur: per 1 Januari 2020

Prachtig gelegen woonark aan de Amstel ter hoogte van begraafplaats Zorgvlied met twee slaapkamers en ruime badkamer. De woonark heeft de beschikking over een ruime aanleg steiger en een zonnig terras met volop privacy.

Gunstige ligging nabij diverse parken, winkels, restaurants en scholen. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de Ringweg A10 , A9 en A2. Het treinstation en metrostation Rai is op fietsafstand te bereiken.

Bijzonderheden :
- Huurprijs €1.950,- per maand exclusief gas, water en elektra;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Maximale huurperiode 12 maanden;
- Niet gemeubileerd;
- De woonark is gebouwd door de Blauwe Wimpel;
- Betonnen casco;
- Aansluiting op riolering, water en elektra;
- Ruim terras aan de voorzijde en een terras aan de Amstel;
- Rondom vrij uitzicht;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
150 m²
Perceeloppervlakte
100 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder