Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsteldijk-Noord 120 1422XZ Uithoorn

Huurprijs € 850 

Bewaar object

Omschrijving

In een representatief kantoorgebouw aan rivier de Amstel, op korte afstand van Amstelveen, Amsterdam en Schiphol, worden twee luxe kantoorruimtes van 94 m2 te huur aangeboden.

De kantoorruimtes liggen op de begane grond. In het gebouw is een lift aanwezig. Naast het gebouw bevindt zich een parkeerterrein voor circa 17 auto’s.

De ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, zonwering, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, kabelgoten, centrale verwarming en topkoeling. Er is een pantry en toiletgroep aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Omschrijving:
Fraaie en representatieve kantoorruimtes aan rivier “De Amstel”, aan de rand van Uithoorn.

Kantoorunit 1 - begane grond: Deze kantoorruimte is ingedeeld met twee ruime werkkamers (circa 28 m˛ en 31 m˛) en een receptie-/ontvangstruimte (19 m˛).

Kantoorunit 2 - begane grond: Deze kantoorruimte is opgedeeld in twee ruime werkkamers (circa 42,6 m˛ en 33,8 m˛).

Opleveringsniveau: Vloerbedekking, zonwering, scheidingswanden, lichtarmaturen, centrale verwarming en topkoeling.

Parkeergelegenheid: Naast het gebouw bevindt zich een parkeerterrein voor circa 17 auto’s.

Beschikbaar: Opleverdatum in overleg, kan snel.

Voorwaarden:
- Contract conform model ROZ
- Zekerheidsstelling gelijk aan 3 maanden huur + BTW + servicekosten
- Jaarlijkse indexering huurprijs volgens consumentenprijsindex (CPI)
- Huurperiode minimaal 1 jaar

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 40,85 per m˛ per jaar op basis van normaal gebruik. Bij hoger gebruik zal verrekening plaatsvinden op basis van het aantal vierkante meters gehuurd oppervlak.

De servicekosten zijn voor de volgende leveringen en diensten:
Verwarming, elektriciteit, water, schoonmaakkosten algemene ruimten, vuilafvoer, onderhoud en reparaties installaties, terreinonderhoud en hovenier, schoonmaak aan de buitenzijde van de bereikbare ramen, controle en onderhoud brandblusapparatuur, waterschapsbelasting.

BTW:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein heeft een hoogwaardige uitstraling en kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfsverzamelgebouwen. Gunstig gelegen, met goede verbindingen naar Amstelveen, Schiphol, Aalsmeer en Mijdrecht. De A2/A4/A9 zijn binnen ca. 15 minuten te bereiken.
Goede bereikbaarheid via de N201, met rechtstreekse ontsluiting via de Amsterdamseweg. Deze sluit in oostelijke richting aan op de A2 (Amsterdam - Utrecht). Amsterdam en in westelijke richting op de A-4 (Amsterdam-Den Haag).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-12-2014
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Amsteldijk-Noord 120 1422XZ Uithoorn

naar Amsteldijk-Noord 120 1422XZ Uithoorn
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand