Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsteldijk Noord 150 I+II 1183TK Amstelveen, Buitengebied-Noord

Huurprijs € 2.250 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
106 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

AMSTELDIJK NOORD 150-I+II

Wonen aan de Amstel, wie wil dat nou niet? Prachtig appartement bestaande uit twee woonlagen op één van de mooiste plekjes aan de Amstel. Thans is het object verdeeld in twee woningen, waarvan de bovenste twee lagen te huur zijn op basis van de tijdelijke leegstandswet.

Het appartement heeft aan de voorzijde een mooi, vrij uitzicht op de Amstel en aan de achterzijde een wijds uitzicht over de Middelpolder.

Indeling:

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is in 2007 verbouwd. Hier bevindt zich een ruime overloop met aan de achterzijde een toilet en een wastafel. Daarnaast is er een ruime kamer over de volle lengte van de woning met gashaard. Vanuit de kamer is de open keuken bereikbaar. De keuken is omstreeks 2007 geplaatst. Het moderne keukenblok is voorzien van inbouwapparatuur: een vaatwasser, een koel-/vrieskast, een afzuigkap, een inductiekookplaat en een combi magnetron. De wanden zijn voorzien van witte betegeling en de vloer is afgewerkt met zwarte en witte plavuizen. De woonkamer op de 1e verdieping biedt aan de achterzijde middels een schuifpui toegang tot een groot balkon op het zuiden. Ook vanaf het balkon is het uitzicht adembenemend!

Tweede verdieping:
De tweede verdieping heeft een ruime overloop met berging, een royale slaapkamer aan de achterzijde en een riante open badkamer aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer biedt toegang tot een balkon aan de achterzijde. De badkamer is modern afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel en een fraaie plavuizen vloer.

Bijzonderheden:
- Verhuur op basis van de tijdelijke leegstandswet;
- Huurprijs is exclusief gas, elektra, water, gemeentelijke heffingen en belastingen;
- Huurperiode min. 6 maanden en maximaal tot mei 2022;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Roken niet toegestaan;
- Er wordt tot zekerheid van de verhuurder een waarborgsom ter hoogte van minimaal 1 maand huur gesteld, tevens worden er inkomenseisen aan huurder gesteld;
- Hoogte van de waarborgsom afhankelijk van het inkomen van de kandidaat huurder;
- Per direct beschikbaar.

‘’Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.’’

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker


An apartment on Amstel river: wouldn't that be a dream come true? Beautiful and spacious apartment in one of the most exquisite spots on Amstel river. The property is divided into two residences and the apartment on the first and second floor is currently available.

The apartment offers a gorgeous, unobstructed view of the Amstel from the front and sweeping views of Middelpolder from the rear.

Layout:

First floor:
The first floor was fully remodeled in 2007. This floor features a large landing and a restroom with a sink at the rear, in addition to a spacious room with a fireplace spanning the full length of the house. This room leads to the open-plan kitchen, which was installed around 2007. The contemporary kitchen unit is fitted with a range of appliances: a dishwasher, refrigerator/freezer, range hood, induction cooker and a combination microwave/ oven. The walls feature white tiling and the floors feature black and white tiling. The living room on the first floor has sliding doors to a large south-facing balcony. The balcony offers yet more stunning views!

Second floor:
The second floor has a large landing with a storage room, a spacious bedroom at the rear and a generous open-plan bathroom at the front of the house. The bedroom accesses a balcony at the rear. The bathroom features contemporary finishes and is fitted with a walk-in shower, bath and sink. The beautifully tiled floor features underfloor heating.

Specifications:
- Rental is based upon 'Tijdelijke leegstandswet'
- Rental price does not include utilities (gas, electricity, water, municipal taxes and levies);
- Rental term: min. of 6 months and max.until May 2022;
- No pets;
- No smoking;
- A security deposit of at least 1 month's rent is required, income level demands apply;
- Security deposit amount depends on the income of the prospective tenant;
- Available immediately.

‘’ This information was drafted with due care. However, we are not liable for any unintended omission, inaccuracy or otherwise, nor any consequences related thereto. All given measurements and dimensions are indicative only. The general terms and conditions of the NVM apply.’’
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-08-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
106 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder