Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsteldijk Noord 154 * 1183TK Amstelveen, Buitengebied-Noord

Vraagprijs € 3.500.000 

Bewaar object
Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
417 m²
Aantal kamers
12
Perceeloppervlakte
2.744 m²

Omschrijving

Amsteldijk Noord 154, 1183 TK te Amstelveen.

Deze unieke en charmante vrijstaande villa (417 m) is totaal gerenoveerd in 2001. Gelegen op een unieke locatie aan de Amstel op een van de mooiste locaties onder de rook van Amsterdam (enkele fietsminuten verwijderd van Amsterdam) met weids uitzicht over water en weilanden, op een prachtig perceel van ca. 2744 m.

Deze villa biedt aan alle kanten een vrij en weids uitzicht over de voorgelegen Amstel en achtergelegen weilanden. Wonen aan de Amstel met deze unieke eigenschappen van veel grond in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woon. Het royale perceel biedt u alles wat u kunt verwachten. Een zeer ruim hoofdverblijf, gastenverblijf, grote tuin, weiland/grasland, volop parkeerruimte en een aanlegsteiger voor de deur.

De woning heeft drie woonlagen, met de entree en de woonruimtes op de eerste verdieping en een benedenverdieping op tuinniveau. Via de trap aan de achterzijde daal je van het houten terras bij de woonkamer af naar de tuin, met links een stijlvol bijgebouw/atelier (ca 75 m) met badkamer en drie stel openslaande deuren naar een vlonderterras en rechts eenzelfde terras met witte pergola.

Daartussen, in het verlengde van de trap, ligt een strakke spiegelvijver, aan weerszijden geflankeerd door vijf dak platanen. Op de donkere, massief Amerikaans eiken vloeren na is alles op de twee bovenste verdiepingen helderwit. Shutters en transparante vouwgordijnen voor de vele vensters, kasten met louvredeuren, een witte, houten keuken met donker werkblad en een Viking fornuis.
Op de verdieping bevindt zich een geweldige werkkamer over twee niveaus, met uitzicht over de velden aan de achterzijde en een grote raampartij aan de voorzijde, die een onbelemmerd zicht biedt op de Amstel. Hier is tevens de master bedroom met riante badkamer.

Op de benedenverdieping zijn vier slaapkamers waarvan drie met openslaande deuren naar de achtertuin en een vierde met inloopkast aan de voorzijde, naast de inpandige garage. Van de twee badkamers kan er n dienen als beveiligde panic room. De saunaruimte maakt het woongenot compleet.

Bijzonderheden:

- Woonhuis met woonoppervlak van 417 m, NEN 2580 aanwezig
- Perceelgrootte van 2744 m, eigen grond
- Renovatie in 2001
- Mogelijkheid om een unieke villa te bouwen van circa 1000 m
- Oplevering in overleg
- Parkeren op eigen terrein
- Aanlegsteiger
- Fietsminuten van Amsterdam
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
417 m²
Perceeloppervlakte
2.744 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
12
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Foto's