Vorige | Volgende

Amsteldijk Noord 154 1183TK Amstelveen, Buitengebied-Noord

Vraagprijs € 3.500.000 

Bouwjaar
1956
Woonoppervlakte
417 m²
Aantal kamers
10
Perceeloppervlakte
2.744 m²

Omschrijving

Amsteldijk Noord 154, 1183 TK te Amstelveen.

Deze unieke en charmante vrijstaande villa (417 m) is totaal gerenoveerd in 2001. Gelegen op een unieke locatie aan de Amstel op een van de mooiste locaties onder de rook van Amsterdam (enkele fietsminuten verwijderd van Amsterdam) met weids uitzicht over water en weilanden, op een prachtig perceel van ca. 2744 m.

Op deze unieke plek kunt u direct uw intrek nemen in de bestaande Long Island-style villa. Maar u kunt er ook een riant droomhuis van circa 1000 m laten bouwen! Het vrijblijvend ontwerp, zie foto's/rendres, geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Deze villa biedt aan alle kanten een vrij en weids uitzicht over de voorgelegen Amstel en achtergelegen weilanden. Wonen aan de Amstel met deze unieke eigenschappen van veel grond in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woongevoel. Het royale perceel biedt u alles wat u kunt verwachten. Een zeer ruim hoofdverblijf, gastenverblijf, grote tuin, weiland/grasland, volop parkeerruimte en een aanlegsteiger voor de deur.

De woning heeft drie woonlagen, met de entree en de woonruimtes op de eerste verdieping en een benedenverdieping op tuinniveau. Via de trap aan de achterzijde daal je van het houten terras bij de woonkamer af naar de tuin, met links een stijlvol bijgebouw/atelier (ca 75 m) met badkamer en drie stel openslaande deuren naar een vlonderterras en rechts eenzelfde terras met witte pergola.

Daartussen, in het verlengde van de trap, ligt een strakke spiegelvijver, aan weerszijden geflankeerd door vijf dak platanen. Op de donkere, massief Amerikaans eiken vloeren na is alles op de twee bovenste verdiepingen helderwit. Shutters en transparante vouwgordijnen voor de vele vensters, kasten met louvredeuren, een witte, houten keuken met donker werkblad en een Viking fornuis.
Op de verdieping bevindt zich een geweldige werkkamer over twee niveaus, met uitzicht over de velden aan de achterzijde en een grote raampartij aan de voorzijde, die een onbelemmerd zicht biedt op de Amstel. Hier is tevens de master bedroom met riante badkamer.

Op de benedenverdieping zijn vier slaapkamers waarvan drie met openslaande deuren naar de achtertuin en een vierde met inloopkast aan de voorzijde, naast de inpandige garage. Van de twee badkamers kan er n dienen als beveiligde panic room. De saunaruimte maakt het woongenot compleet.

Bijzonderheden:

- Woonhuis met woonoppervlak van 417 m, NEN 2580 aanwezig
- Perceelgrootte van 2744 m, eigen grond (geen erfpacht).
- Renovatie in 2001
- Mogelijkheid om een unieke villa te bouwen van circa 1000 m.
- Oplevering in overleg
- Parkeren op eigen terrein
- Aanlegsteiger
- Fietsminuten van Amsterdam

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
417 m²
Perceeloppervlakte
2.744 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder