Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amsteldijk-Noord 172 1422XZ Uithoorn, Bedrijventerrein

Bewaar object

Omschrijving

Aan de rand van een kleinschalig, representatief bedrijventerrein met schitterend uitzicht over de Amstel en op praktische afstand van Amstelveen, Schiphol en Amsterdam, wordt TE KOOP en TE HUUR aangeboden een zelfstandige, multifunctionele bedrijfs-/ kantoorruimte met uitstekende mogelijkheden voor showroom en/of opslag ter grootte van in totaal ca. 120 m².

Algemeen:
De bedrijfsruimte is zowel middels een separate entree als overheaddeur (h x b 3,20m x 3m) bereikbaar. De ruimte is o.a. voorzien van elektra, verlichting en monoliet gestorte betonvloer. Toegang via hal met meterkast, moderne toiletruimte en doorloop naar de trap en verdieping.
De bedrijfs-/kantoorruimte op de verdieping is o.a. voorzien van systeemplafond met verlichting, twee lichtkoepels, vloerbedekking, pantry, systeemwand, airco en is direct gebruiksklaar. De verdieping biedt een fenomenaal zicht over de Amstel en achtergelegen polder!

Vloeroppervlakte / huidige indeling:
De vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. totaal 120 m² is als volgt ingedeeld:
Begane grond: bedrijfsruimte ca. 50 m², overige ruimte ca. 10 m².
1e verdieping: kantoor-/bedrijfsruimte ca. 60 m².

Parkeergelegenheid:
Direct voor het object bevinden zich twee parkeerplaatsen.

Installaties / voorzieningen:
Het object wordt o.a. opgeleverd inclusief:
Bedrijfsruimte (begane grond)
- overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen;
- wandcontactdozen.

Kantoor-/ bedrijfsruimte (eerste verdieping)
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen en 2x lichtkoepel;
- te openen ramen;
- airconditioning;
- pantry met close-in boiler en koelkast;
- wandcontactdozen;
- dubbele beglazing.

Sanitair:
Toiletruimte (modern) op de begane grond met vrij hangend toilet en fontein.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en het bedrijvenpark ‘Green Park’ en wordt ondermeer ontsloten door de uitvalswegen A4, A5 en A9 en de nieuwe provinciale weg N201.

Per O.V. is het object vanuit Amstelveen in ca. 20 minuten goed bereikbaar per bus.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bouwjaar:
2000

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: volgt.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’: bedrijven in categorie 1, 2 en 3.1 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Bedrijfsactiviteiten, zakelijke en creatieve dienstverlening, bedrijfsgebonden kantoren en internethandel.

Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Uithoorn, afdeling Ruimtelijke Ordening.

KOOP
Kadastrale gegevens:
Gemeente Uithoorn, sectie B, nummer 8530, appartementsindex 10.

Vereniging van Eigenaren:
Koper draagt bij aan en wordt lid van de VvE. De kosten bedragen € 965,27 op jaarbasis (prijspeil 2019).

Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 5 weken na ondertekenen koopakte.

Zakelijke lasten:
Onroerend zaakbelasting: € 231,31 per jaar
Rioolrecht: € 231,35 per jaar
Waterschapsbelasting: € 13,02 per jaar

BTW:
Bij verkoop: niet van toepassing.

Bijzonderheden / Aanvullende informatie:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Het koopcontract wordt gemaakt door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude of Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt wordt is het model Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure.

Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Clausules:
Bij verkoop heeft eigenaar het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te wijzigen of toe te voegen, ondermeer ten aanzien van eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging.


HUUR
Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar, waarna de huurovereenkomst wordt voortgezet met een verleningsperiode van telkens 5 jaar. Afwijkende termijnen in overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtname van een termijn van 12 maanden voor einde huurovereenkomst.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurbetalingen:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Koopsom:
€ 149.500,-- k.k.

Huurprijs:
€ 10.800,-- per jaar excl. BTW en servicekosten.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2019
Status
Verkocht

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Foto's