Amsteldijk-Noord 33 1422XX Uithoorn, Bedrijventerrein

Koopsom € 3.575.000 

Bewaar object

Omschrijving

Gelegen op een schitterende locatie aan rivier de Amstel en op praktische afstand van Amstelveen, Amsterdam en Schiphol, wordt momenteel een hoogwaardig, zelfstandig en MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSGEBOUW met uitstekende kantoor-, showroom-/ en opslagmogelijkheden TE KOOP aangeboden.

Algemeen:
Het object is momenteel volledig in gebruik en kent uitstekende, al dan niet flexibel gesplitste, mogelijkheden voor een eigenaar/gebruiker (bijvoorbeeld als showroom met combinatie bedrijfs-/kantoorruimte), als beleggingspropositie ofwel als uitbreidingslocatie.

Het degelijk gebouwde en zeer goed onderhouden object kent een totaal bruto vloeroppervlakte van ca. 2.662 m², waaruit met de huidige indeling van opslagfaciliteiten een totaal vloeroppervlak van ca. 3.376 m² is gecreëerd.

Door middel van de provinciale weg N201, alsmede Rijksweg A2, A4 en A9 is een goede bereikbaarheid mogelijk richting het object aan de rand van “Industrieterrein Uithoorn”. Direct voor het object bevinden zich uitstekende opslag- en parkeermogelijkheden op een afgesloten EIGEN TERREIN.

Bereikbaarheid:
Het object kent een goede, centrale ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, bedrijvenpark ‘Green Park’ en toekomstig bedrijventerrein ‘De Loeten’.

De op- en afrit van provinciale weg N201 (Haarlem-Hilversum) en N196 (Hoofddorp – Uithoorn) zijn in ca. 7 minuten te bereiken, vanwaar een directe ontsluiting is met de Rijksweg A2, A4 en A9 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem.
Per openbaar vervoer is het object vanuit Amstelveen in ca. 20 minuten bereikbaar, bijvoorbeeld met buslijn 149 (halte Molenlaan) of 347 (halte Achterberglaan). Vanuit het busstation, dat grenst aan winkelcentrum Amstelplein, vertrekt elk uur een bus naar Hilversum (lijn 121). Lijn 130 rijdt via Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen naar het NS station Breukelen. Lijn 140 rijdt via de busbaan naar Haarlem en lijn 170 brengt u naar Amsterdam CS.

Omgeving:
De gemeente Uithoorn ligt centraal in de Randstad. De directe buurgemeenten zijn Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen en Liemeer.

Het dorpscentrum is het hoofdwinkelgebied van Uithoorn. Hier vindt u de overdekte winkelpassage Amstelplein en winkels aan de Dorpsstraat, Marktplein, Wilhelminakade en Schans en kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook voor kleding, optiek, cadeaus, horeca, woonaccessoires etc. Het dorpscentrum van Uithoorn kenmerkt zich door de vele zelfstandige ondernemers.

In het noorden van Uithoorn ligt recent vernieuwde winkelcentrum Zijdelwaard. Aan de Wiegerbruinlaan ligt een aantal grootschalige winkels (bouwmarkt, campingwinkel en woninginrichting) waar u gericht aankopen kunt doen. Verder zijn in Uithoorn diverse buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen.

Vloeroppervlakte / splitsingsmogelijkheden:
De vloeroppervlakte overeenkomstig het NEN 2580 meetcertificaat van het gebouw bedraagt in totaal ca. totaal 3.376 m² en is als volgt ingedeeld:
• ca. 290 m² kantoor-/ showroomruimte incl. sanitair/berging, begane grond;
• ca. 247 m² kantoor-/ showroomruimte incl. sanitair/berging verdieping;
• ca. 2.031 m² bedrijfsruimte;
• ca. 808 m² magazijn-/ bedrijfsruimte, entresol.

De bruto vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt in totaal ca. 2.662 m².

Installaties / voorzieningen:
Het object is opgetrokken in staalskelet bouw, met betonnen etagevloeren, aan de voorzijde een gemetselde buitengevel en achterzijde geïsoleerde gevel panelen met betalen beplating, en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Aan de binnenzijde zijn er systeemplafonds met inbouwarmaturen, diverse sanitaire ruimtes, alsmede op de begane grond een serverruimte en luxe pantry voorzien van inbouwapparatuur.

De bedrijfshal is aan beide zijden voorzien van een elektrische overhead deur (ca. 4,5 x 4,8 meter).

Het kantoorgedeelte is voorzien van mechanische ventilatie met topkoeling. Verwarming geschiedt middels vloerverwarming met de C.V.-ketels. Deze voorzien tevens, samen met enkele heaters, de bedrijfshal van warmte.

De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 6,26 meter.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree, ontvangstruimte, centrale hal met doorloop naar eerste verdieping en showroom/kantoorruimte, bergruimte, dubbel toilet voorzien van fontein, luxe pantry, doorloop magazijn/bedrijfsruimte.

Eerste verdieping:
Bordes, entree, technische ruimte, dubbel toilet voorzien van fontein en douche, 7 royale kantoorkamers, riant dakterras, doorloop magazijn/bedrijfsruimte.

Parkeergelegenheid:
Direct voor het gebouw bevinden zich ca. 39 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dit aantal uit te breiden. Daarnaast kan worden geparkeerd op de openbare weg.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bouwjaar:
2008

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: C

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft ter plaatse de aanduiding: artikel 3 ‘Bedrijf’
Plannaam: Bedrijventerrein
Planstatus: voorontwerp
Vaststellingsdatum: 13-06-2016
Naam overheid: Gemeente Uithoorn
IMRO versie: IMRO2012

Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Uithoorn, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Uithoorn, sectie B, nummer 9157, 9259, 9568 en 9621.
Het totaal kadastraal oppervlak bedraagt ca. 3.517 m².


KOOP
Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 4 weken na ondertekenen koopakte.

Zakelijke lasten:
Op aanvraag.

Bijzonderheden / Aanvullende informatie:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Het koopcontract wordt gemaakt door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude of Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt wordt is het model Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure.

Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Clausules:
Bij verkoop heeft eigenaar het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te wijzigen of toe te voegen, ondermeer ten aanzien van eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging.


Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's