Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amsteldijk-Noord 33 1422XX Uithoorn, Bedrijventerrein

Huurprijs € 65.250 per jaar

Omschrijving

Gelegen op een schitterende locatie aan rivier de Amstel en op praktische afstand van Amstelveen, Amsterdam en Schiphol, wordt een hoogwaardig, MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSGEBOUW met uitstekende kantoor-, showroom-/ en opslagmogelijkheden gedeeltelijk TE HUUR aangeboden.

Metrage:
Een zelfstandige combinatie van kantoor en bedrijfsruimte met eigen overheaddeur wordt te huur aangeboden:
- ca. 120 m² kantoorruimte op de begane grond en/of de verdieping;
- ca. 670 m² bedrijfsruimte;
- nader te bepalen metrage magazijn-/entresol.

In overleg bestaat de mogelijkheid tot deelverhuur van alleen kantoor of bedrijfsruimte, maar ook een groter of kleiner metrage is bespreekbaar.

Bereikbaarheid:
Het object kent een goede, centrale ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, bedrijvenpark ‘Green Park’ en toekomstig bedrijventerrein ‘De Loeten’.

De op- en afrit van provinciale weg N201 (Haarlem-Hilversum) en N196 (Hoofddorp – Uithoorn) zijn in ca. 7 minuten te bereiken, vanwaar een directe ontsluiting is met de Rijksweg A2, A4 en A9 in de richting van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem.
Per openbaar vervoer is het object vanuit Amstelveen in ca. 20 minuten bereikbaar, bijvoorbeeld met buslijn 149 (halte Molenlaan) of 347 (halte Achterberglaan). Vanuit het busstation, dat grenst aan winkelcentrum Amstelplein, vertrekt elk uur een bus naar Hilversum (lijn 121). Lijn 130 rijdt via Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen naar het NS station Breukelen. Lijn 140 rijdt via de busbaan naar Haarlem en lijn 170 brengt u naar Amsterdam CS.

Installaties / voorzieningen:
Het object is opgetrokken in staalskelet bouw, met betonnen etagevloeren, aan de voorzijde een gemetselde buitengevel en achterzijde geïsoleerde gevel panelen met betalen beplating, en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Aan de binnenzijde zijn er systeemplafonds met inbouwarmaturen, diverse sanitaire ruimtes, alsmede op de begane grond een serverruimte en luxe pantry voorzien van inbouwapparatuur.

De bedrijfshal is aan beide zijden voorzien van een elektrische overhead deur (ca. 4,5 x 4,8 meter).

Het kantoorgedeelte is voorzien van mechanische ventilatie met topkoeling. Verwarming geschiedt middels vloerverwarming met de C.V.-ketels. Deze voorzien tevens, samen met enkele heaters, de bedrijfshal van warmte.

De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt ca. 6,26 meter.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree, ontvangstruimte, centrale hal met doorloop naar eerste verdieping en showroom/kantoorruimte, bergruimte, dubbel toilet voorzien van fontein, luxe pantry, doorloop magazijn/bedrijfsruimte.

Eerste verdieping:
Bordes, entree, technische ruimte, dubbel toilet voorzien van fontein en douche, 7 royale kantoorkamers, riant dakterras, doorloop magazijn/bedrijfsruimte.

Parkeergelegenheid:
Direct voor het gebouw bevinden zich ca. 39 parkeerplaatsen op eigen terrein. Er bestaat de mogelijkheid dit aantal uit te breiden. Daarnaast kan worden geparkeerd op de openbare weg.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bouwjaar:
2008

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: C

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft ter plaatse de aanduiding: artikel 3 ‘Bedrijf’. Voor informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Uithoorn, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtname van een termijn van 12 maanden voor einde huurovereenkomst.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen of waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting + BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijs:
Kantoorruimte: € 125,- per m² per jaar, excl. BTW en servicekosten
Bedrijfsruimte: € 75,- per m² per jaar, excl. BTW en servicekosten

Servicekosten:
Uitgangspunt € 35,- per m² per jaar, excl. BTW, als voorschotbedrag op basis van jaarlijkse
nacalculatie.

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Bijzonderheden / Aanvullende informatie:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-04-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder