Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelkade 165 III 1078AX Amsterdam, Wielingenbuurt

Bewaar object

Omschrijving

FOR ENGLISH SEE BELOW

Met een schitterend uitzicht op het Amstelkanaal ligt dit fraaie hoek-appartement op een top locatie in de Rivierenbuurt. Vanuit de erkers in de royale woonkamer geniet u van een prachtig uitzicht over het Amstelkanaal en kunt u 's winters lekker opwarmen voor de open haard. De woning telt 2 slaapkamers maar is makkelijk uit te breiden naar 3 of zelfs 4 slaapkamers! Er is een aparte keuken en een riante badkamer met ligbad en aparte douche.

In de gehele woning ligt een eiken houten vloer en er is een ruime externe bergruimte (met daglicht) op de zolderverdieping.

De Amstelkade is een prachtige, rustige straat aan het Amstelkanaal in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid. Plan Zuid staat nu bekend als een van de meest geslaagde stadsuitbreidingen aan het begin van de 20ste eeuw. De buurt heeft alles in zich maar heeft toch een "dorps" en "vriendelijk karakter" behouden. In de buurt zijn op loopafstand veel leuke winkeltjes, cafés en diverse restaurants te vinden in bijvoorbeeld de hippe/trendy Pijp, Maasstraat en de Scheldestraat. Voor sportieve activiteiten of juist ter ontspanning bent u zo in het Beatrixpark of het Sarphatipark. Op de fiets is de binnenstad van Amsterdam binnen enkele minuten bereikt.

Deze locatie is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Tram 12 brengt u van het Amstel Station tot Sloterdijk Station en binnen enkele autominuten zit u op de A10. Ook de halte 'De Pijp' van de nieuw te openen Noord/Zuid lijn (juli 2018) ligt in de nabije omgeving. Op dit moment is er slechts een maand wachttijd voor een parkeervergunning.

INDELING
De woning is gelegen op de derde verdieping, te bereiken middels het gemeenschappelijke trappenhuis.

Entree, ruime hal, toegang tot alle vertrekken.
De riante woonkamer loopt over de gehele breedte van het appartement en heeft een fenomenaal uitzicht over het Amstelkanaal. Er is dan ook genoeg ruimte voor twee aparte zit gedeeltes of een eetruimte. Op de hoek van de woning liggen de sfeervolle erkers die door de vele ramen zorgen voor een prettige lichtinval. Voor de donkere winterdagen is er de traditionele houtgestookte open haard in een modern jasje.
De nette, dichte keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, oven en een vaatwasser. De keuken is direct via de woonkamer toegankelijk of via de hal.
Tevens is via de hal de badkamer bereikbaar. De badkamer heeft een heerlijk vintage style ligbad, een inloop douche en een dubbele wastafel. Ook is er een toilet en ruimte voor de wasmachine en droger.

Het ruime appartement beschikt over twee slaapkamers. De eerste slaapkamer ligt op de benedenverdieping en is van royaal formaat. De tweede slaapkamer, met cv, is bereikbaar via de trap in de woonkamer en ligt op de zolderverdieping. Door de dakkapel is ook deze slaapkamer voorzien van veel lichtinval. Wanneer u een open keuken wenst te creëren of de badkamer zou verplaatsen, komt er ruimte vrij om 2 extra slaapkamers te maken, zonder hiervoor muren te hoeven doorbreken.

KADASTRALE AANDUIDING
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping met een kamer en berging op de zolderverdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te 1078 AX Amsterdam, Amstelkade 165-III, kadastraal bekend als gemeente Amsterdam, sectie V nummer 10379 A-4,

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De huidige canon is afgekocht en het huidige tijdvlak loopt tot en met 30-11-2052. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars genaamd ‘VvE Amstelkade 165 te Amsterdam’ en wordt professioneel beheerd door 'Ter Linden en Heijer' VvE beheer. De servicekosten bedragen op dit moment € 189,71,- per maand .

BIJZONDERHEDEN
- Licht en ruim hoekappartement,gelegen op het westen en op het noorden.
- Woonoppervlakte volgens NEN 126m2.
- Woonkamer 50 m2.
- Schitterend uitzicht over het Amstelkanaal.
- CV ketel uit 2015.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
- Erfpacht afgekocht tot en met 2052.
- Professioneel VvE beheer.
- Extra berging met daglicht op de zolderverdieping.
- De woning is geschikt voor het maken van een 3e of 4e slaapkamer, waarbij u nog steeds een ruime woonkamer overhoudt.
- Mogelijkheid voor een ligplaats voor een bootje voor de deur.
- Opties voor verbouwingen zijn getekend door interieurarchitect en aanwezig.
- Gemeentelijk monument.


ENGLISH VERSION

With a brilliant view on the Amstelkanaal this beautiful corner apartment is situated on a prime location in the Rivierenbuurt. From the bay windows in the spacious living room you enjoy a beautiful view over the Amstelkanaal and in the winter you can warm yourself by the fireplace. The apartment has 2 bedrooms but this can easily be expanded to 3 or even 4 bedrooms! There is a separate kitchen and a spacious bathroom with bath tub and separate shower.

The entire apartment is provided with an oak wood floor and there is a spacious external storage space (with daylight) on the attic floor.

The Amstelkade is a beautiful, quiet street on the Amstelkanaal in the Rivierenbuurt of Amsterdam Zuid. Plan Zuid is now known as one of the most successful city expansions at the start of the 20th century. The neighborhood has everything in it but has still maintained a "village-like" and "friendly" character. In the neighborhood lots of fun stores, cafés and various restaurants can be found within walking distance, for example in the hip /trendy Pijp, Maasstraat and the Scheldestraat. For sporting activities or relaxation you can find the Beatrixpark or the Sarphatipark nearby. The inner city of Amsterdam can be reached within a few minutes by bike.

This location is easy to reach both by public transport as well as by car. Tram 12 takes you from the Amstel Station to Sloterdijk Station and within a few minutes by car you can reach the A10. The stop 'De Pijp' of the soon to open Noord/Zuidlijn (July 2018) is located in the near vicinity as well. As of this moment there is only a waiting period of one month to acquire a parking permit.

LAYOUT
The apartment is located on the third floor and can be reached using the communal stairwell.

Entrance, spacious hallway, access to all rooms.
The spacious living room runs along the entire width of the apartment and has a phenomenal view over the Amstelkanaal. There is therefore plenty of space for two separate sitting areas or a dining room. At the corner of the apartment the atmospheric bay windows are located that ensure a pleasant ingress of light due to the many windows. For the dark winter days, there is the traditional wood-burning fireplace with a modern look.
The neat, closed kitchen is provided with various built-in appliances among which a 4 burner gas range with extractor hood, oven and a dishwasher. The kitchen is directly accessible through the living room or through the hallway.
The bathroom is accessible through the hallway as well. The bathroom has a wonderful vintage style bath tub, a walk-in shower and a double washbasin. There is also a toilet and space for the washing machine and dryer.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-04-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.

Kaart Amstelkade 165 III 1078AX Amsterdam, Wielingenbuurt

naar Amstelkade 165 III 1078AX Amsterdam, Wielingenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand