Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelkade 170 1078AZ Amsterdam, Wielingenbuurt

Huurprijs € 1.995 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Wonen aan het water in n van de mooiste buurten van Amsterdam, ligt dit mooi gerenoveerde 3-kamerappartement van circa 71 m met een diepe tuin op het Zuiden.

INDELING :
Begane grond woning met eigen entree. Ruime lichte woonkamer van 34,32 m2, welk is op te delen in twee kamers middels glas -en lood deuren. De woonkamer, dichte keuken en masterbedroom ad 20,62 m2 hebben allen toegang tot de tuin. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een schuur die behoort bij de woning. Verder heeft de woning nog een tweede slaapkamer van 13,70m2, een badkamer met (regen)douche, wastafel en designradiator en een separate toilet.

LIGGING
De woning is gelegen aan een rustige kade aan de rand van de Rivierenbuurt in stadsdeel Zuid, op loopafstand van de bekende winkelstraten Maasstraat, Scheldestraat en Beethovenstraat maar ook de Pijp en bijvoorbeeld de RAI. Met de fiets bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam. De bereikbaarheid is uitstekend, tram op loopafstand, goede aansluiting op de Rijkswegen en ook nabij de treinstations RAI en Zuid.

- acceptatie onder voorbehoud gunning eigenaar-


ENGELS:
Living at the water in one of the most beautiful neighborhoods of Amsterdam, is this beautifully renovated 3-room apartment of approximately 71 m with a deep garden on the South.

LAYOUT :
On the ground floor with private entrance. Spacious bright livingroom (appr. 34,32 m2) which can be divided, through stained glass doors, into two rooms. The living room, kitchen and master bedroom (appr. 20.62 m2) all have access to the garden. At the back of the garden there is a shed that belongs to the apartment. Furthermore, the house has a second bedroom (appr. 13.70 m2), a bathroom with (rain) shower, sink and radiator and a separate toilet.

LOCATION
The property is located in the South of the Rivierenbuurt, within walking distance from the famous shopping streets Maasstraat, Scheldestraat and Beethovenstraat but also the Pijp. By bike you are within a few minutes in the center of Amsterdam. Also Amsterdam RAI, station Amstel and Amsterdam Zuid / WTC are nearby and the highway A10 can be reached within a few minutes by car.

- subject to acceptance by owner
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 11 p/m
Aanmeldingsdatum
26-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Scheldebuurt

De Scheldebuurt is een onderdeel van de Rivierenbuurt. Deze buurt ligt tussen de kantoren van de Zuidas en de oevers van de Amstel in. De buurt is erg in trek vanwege zijn rust en veel prettige openbare ruimtes. Een bekend complex aan de rand van dit buurtje is congrescentrum de Rai. De Scheldestraat is de meest bekende straat in deze buurt en tegelijk de verkeersader die vanuit het centrum via het Europaplein naar de ring A10 leidt. Toch is deze straat ondanks het verkeer heel gezellig dankzij winkels en horeca. Het deel vanaf de Amstelkade tot aan de Churchilllaan bestaat uit kleinere middenstand terwijl meer naar het Europaplein de duurdere horecazaken zitten.