Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelkade 37 - 1 1078AG Amsterdam, IJselbuurt West

Huurprijs € 835 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

** VOORRANG INDIEN U EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT! **

Zeer net bewoond 2-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping in de Rivierenbuurt!
In 2014 geheel gerenoveerd, in de stijl van de Amsterdamse School. Gelegen aan de Amstelkade, achter de Rijnstraat.

Het appartement is centraal gelegen met alle nodige voorzieningen in de nabije omgeving. De Maasstraat bevindt zich om de hoek, met een breed scala aan terrasjes, winkels en supermarkten. Qua bereikbaarheid heeft men niets te klagen. Je bent binnen enkele minuten op de RingA10 en A2 en de trams zijn te vinden op loopafstand.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping via gezamenlijk trappenhuis: Hal met bergruimte met wasmachineaansluiting. Royale doorzonwoonkamer met open keuken aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet en bereikt u via de hal. Op de zolderverdieping is een ruime bergkamer gelegen.

Bijzonderheden:
• Royale doorzonwoonkamer;
• Open keuken aan de voorzijde voorzien van inbouwapparatuur
• Ruime bergkamer op de zolderverdieping
• Goede centrale bereikbaarheid;
• De Alliantie vraagt eenmalig € 75,- administratiekosten;
• Huurprijs is exclusief servicekosten:
- Servicekosten: € 15,26 per maand

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur (€ 37.575,-) en maximaal € 56.000,-. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen, laat u een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Huurperiode:
• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste ้้n jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van ้้n jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder ้้n maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

Toewijzing:
• De woning wordt niet verhuurd aan studenten en garantstellingen van derden worden niet geaccepteerd. De woning kan niet als pied a terre worden gehuurd, de huurder dient zich op het adres in te schrijven bij de gemeente.
• Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen regio. Binnen deze groep gaan Alliantie huurders voor. Laat u een sociale huurwoning van de Alliantie leeg achter, dan stellen wij geen grens aan het maximale inkomen.
• Bij meerdere geschikte kandidaten geschiedt toewijzing op basis van langste woonduur.
• Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure, waarvoor kandidaat toestemming verleend.

Bent u ge๏nteresseerd in deze woning reageer dan d.m.v. de reageerbutton op deze website en vermeld uw email adres. U ontvangt dan aansluitend nadere informatie. Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 15 p/m
Aanmeldingsdatum
05-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.