Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelkade 43 hs 1078AG Amsterdam, IJselbuurt West

Huurprijs € 2.000 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

---English text below---

Recent gerenoveerd n gestoffeerd 3-kamer appartement van circa 73 m met een zonnige tuin van 40 m op het zuiden. De woning is gelegen in de populaire Rivierenbuurt om de hoek van de Amstel en heeft vrij uitzicht over het water!

NIET VOOR DELERS - NOT FOR SHARING!
Op verzoek van de verhuurder is het niet mogelijk om deze woning beschikbaar te stellen aan delers. Onder delers wordt verstaan studenten en/of vrienden of vriendinnen die de woning gezamenlijk huren. Ook het samenwonen van 2 of meer (hoogopgeleide) werkende personen is niet mogelijk. Een stel, een echtpaar of een gezin komt wel in aanmerking voor deze woning.

DE INDELING
Middels de eigen entree komt u binnen in de ruime hal. Hal geeft toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde en geeft toegang tot de zonnige tuin van 40 m op het zuiden! De keuken is voorzien van een vaatwasser, een koelkast met 3 vrieslades, een 5-pits gasfornuis, een combi oven -/ magnetron, en een RVS afzuigkap. Centraal gelegen is de badkamer welke is v.v. een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer en meet circa 8.6 m. De master bedroom ligt aan de achterzijde en meet circa 11 m. Vanuit hier heeft u ook toegang tot de achtertuin. Voorts is er een separaat toilet met fontein en een separaat washok.

DE LIGGING
Perfect gelegen aan het water om de hoek van de Amstel in Stadsdeel Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de Van Woustraat, de Rijnstraat en de Maasstraat in de directe nabijheid gelegen. In de Scheldestraat zijn diverse gezellige en uitstekende horeca gelegenheden te vinden. Daarnaast is de levendige Pijp slechts enkele minuten verwijderd. Openbaar vervoer vindt u voor de deur en de bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens goed. Binnen enkele minuten bereikt u de uitvalswegen A2 en A10.

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een recent gerenoveerde benedenwoning (renovatiejaar 2016). De keuken, elektra en het sanitair zijn destijds vernieuwd. Alle wanden en plafonds zijn glad gestukt. Daarnaast is er in het gehele appartement een mooie vloer gelegd en is er in alle kamers hoogwaardige vitrage opgehangen.

BIJZONDERHEDEN
-Niet voor delers geschikt not for sharing!
-Huurprijs is excl. G/W/L;
-Twee maanden waarborgsom;
-Eenmalig 195,- contractkosten;
-Minimale huurduur is 1 jaar, geen maximum.

---English text---

Recently renovated and upholstered 3-room apartment of approx. 73 m with a sunny garden of approx. 40 m facing South!.

NOT FOR SHARING !
At the request of the landlord, it is not possible to rent this property to divisors. Divisors means students or friends who rent the property jointly. Also the cohabitation of two or more (highly skilled) colleagues is not possible. A set, a couple or a family will be eligible for this property.

THE LAYOUT
Apartment has its own entrance of street level. Hallway gives access to all the rooms. Spacious and light living room with open kitchen is situated in the rear. From here you have access to the backyard of approx. 40 m facing South! The Kitchen has all the necessary appliances such as but not limited to a fridge with freezer, stove with extraction hood, an oven/micowave combination and a dishwasher. Centrally located is the bathroom with a bathtub, double sink and a walk-in shower. The master bedroom is situated in the rear and measures approx. 11 m. This bedroom also has access to the backyard. The second smaller bedroom is situated in the front and measures approx. 8.6 m. Additionally the apartment has a separate toilet and separate laundry facility.

THE LOCATION
The apartment is located at the water on the Amstelkade, nearby the Scheldestraat, Maasstraat and De Pijp. Numerous supermarkets, cafes, clothing stores and other establishments are in the vicinity. The Ring A10 and A2 can be reached by car within three minutes. Public transport is well represented with tram lines 4 and 12 and bus lines 62 and 65. The RAI and Amstel train stations are within walking / cycling distance.

THE MAINTENANCE
The apartment was renovated in 2016. The kitchen, bathroom and central heating system were renewed. All walls and ceilings have been plastered and painted. Additionally a new floor was laid.

DETAILS:
-Not for sharing;
-Rental price is excl. G/W/L;
- Deposit of 2 months;
-One-time 195,-contract costs;
-Minimum rental period is one year, no maximum.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.