Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelkade 89 1 1078AN Amsterdam, IJselbuurt West

Bewaar object
Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk gelegen appartement met prachtig uitzicht, middels 6 ramen, over het Amstelkanaal! In 2012 is het pand volledig gerenoveerd. Het betreft een licht 3-kamer appartement (59,3 m2) met eigen voordeur op de eerste verdieping en balkon (6 m2) over de volle breedte op het zuiden.

De Amstelkade is een rustige straat, in een levendige buurt op de rand van De Pijp en de Rivierenbuurt. Het appartement heeft een lichte en ruime woonkamer met open keuken aan de voorzijde met uitzicht op het Okura en het Amstelkanaal. Aan de achterzijde 2 slaapkamers, beide met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden met uitzicht op de groene binnentuinen. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Diverse winkels en restaurants gelegen in de directe nabijheid, zoals De Pijp en haar gezellige Albert Cuypmarkt en de Maasstraat en Scheldestraat, zijn op loopafstand bereikbaar.

Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: treinstation RAI, Amstel of Zuid WTC zijn binnen ca. 10 minuten fietsafstand te bereiken en diverse tram- en buslijnen zijn op ca. 2 minuten loopafstand. Tevens is de woning uitstekend gelegen ten opzichte van uitvalswegen, A-10, A-2, A-1 en A-4 zijn binnen ca. 10 minuten te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING
Via de stenen buitentrap bereikt u de eigen voordeur op de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Entree/tochtportaal, hal, lichte woonkamer met inbouwkast en open keuken met diverse inbouwapparatuur aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich een grote en een kleine slaapkamer, beide met openslaande deuren naar het balkon over de volle breedte op het zuiden. Op het balkon staan 2 balkonkasten (samen 1,4 m2). De badkamer heeft een raam aan de achterzijde en is voorzien van ligbad, zwevend toilet, wastafel meubel en wasmachine-/droger aansluiting.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt 555,93. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Meer informatie over het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.

KADASTRALE GEGEVENS
het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon, gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend als Amstelkade 89-I, 1078 AN Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 11699-A-2, tevens omvattende het zesenvijftig/tweehonderdvijfenveertigste (56/245) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

BIJZONDERHEDEN
- Totaal gerenoveerd appartement: vloer, badkamer, keuken, stucwerk, schilderwerk, elektrische installatie en cv-installatie: 2012.
- De woning is aan voor- en achterzijde voorzien van dubbele beglazing.
- SMEG inbouw apparatuur keuken: 4-pits gasstel met oven, afzuigkap, koelkast en vriezer.
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, bestaande uit 4 appartementsrechten.
- De VvE wordt professioneel beheerd door DK VVE Beheer, servicekosten bedragen 53,30 per maand.
- Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer van en naar station Amstel en RAI. In 10 minuutjes fietsen bent u in het Centrum.
- Dichtbij de uitvalswegen ring A-10, A-1, A-2, A-4. U bent snel de stad in en uit!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wonderfully located apartment with a beautiful view, through 6 windows, over the Amstel canal! The building was completely renovated in 2012. It is a bright 3-room apartment (59.3 m2) with its own front door on the first floor and south-facing balcony (6 m2) along the full width of the apartment.

The Amstelkade is a quiet street, in a lively neighbourhood, on the edge of De Pijp and the Rivierenbuurt. The apartment has a bright and spacious living room with open kitchen at the front with a view of the Okura and the Amstel canal. Two bedrooms at the rear, both with doors opening onto the south-facing balcony overlooking the green courtyard gardens. The apartment is fully fitted with double glazing.

Various shops and restaurants located in the immediate vicinity, such as De Pijp and its bustling Albert Cuypmarkt. Also the Maasstraat and Scheldestraat are within walking distance.

The apartment is easily accessible by public transport. The train station RAI, Amstel or Zuid WTC are within 10 minutes cycling distance and various tram and bus lines are within 2 minutes walking distance. The house is also in an excellent location in relation to roads, A-10, A-2, A-1 and A-4 are reachable within 10 minutes. There is ample free street parking.

LAYOUT
Via the stone exterior staircase you reach your own front door on the first floor.
First floor: Entrance/inner hall, hall, bright living room with fitted wardrobe and open kitchen with various built-in appliances at the front. At the rear there is a large and a small bedroom, both with doors opening onto the full-width south-facing balcony. On the balcony, there are 2 balcony cupboards (total of 1.4 m2). The bathroom has a window at the rear and is equipped with bath, floating toilet, washbasin furniture and washer/dryer connection.

FEATURES
- Totally renovated apartment: floor, bathroom, kitchen, stucco, painting, electrical installation and central heating installation: 2012.
- The house has double glazing on the front and rear.
- SMEG built-in kitchen appliances: 4-burner gas stove with oven, extractor hood, fridge and freezer.
- Healthy and active Owners Association, consisting of 4 apartment rights.
- The Owners Association is professionally managed by DK VVE Beheer, service costs are EUR 53.30 per month.
- Excellent accessibility by public transport to and from Amstel station and RAI. You can reach the centre in 10 minutes by bike.
- Close to the A-10, A-1, A-2, A-4 ring roads. Quick access in and out of the city!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-07-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder