Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Amstellaan 9 1442RX Purmerend, Overwhere-Zuid

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Open Huis op woensdag 22 januari 2020 tussen 09:00 uur en 10:30 uur.

Aan de Amstellaan is op de eerste verdieping een mooi appartement gesitueerd. De woning wordt verkocht vanuit de woningbouw en is hierdoor helemaal naar eigen smaak in te richten. De woning heeft een kale betonvloer en is voorzien van stucwerk/behang op de wanden. De keuken, badkamer en toilet vragen om een upgrade maar beschikken over meer dan voldoende ruimte. Naast drie flinke slaapkamers en een grote woonkamer heeft de woning een ruim balkon dat op het westen is gelegen. Alle voorzieningen (o.a. winkelcentrum, openbaar vervoer en sportfaciliteiten) zijn op korte afstand gelegen.

De indeling is als volgt:

Verdieping:
Middels de keurige galerij is het appartement te betreden. Via de hal komt u in de gang die toegang geeft tot de woonkamer, drie flinke slaapkamers en de dichte keuken met keukenblok en stadsverwarmingsunit. De badkamer is oud en moet vernieuwd worden. Via de woonkamer is het balkon te betreden waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. De woning is aan een upgrade toe maar is bij een klusser in de juiste handen.

Op de begane grond is de box te vinden waar u gerust een fiets kunt stallen alsmede een aantal stallingskasten.

Speciale verkoopvoorwaarden:
- projectnotaris;
- zelfbewoning;
- ouderdomsclausule;

Oplevering kan snel.

Teneinde een ieder op eerlijke / gelijke wijze in de gelegenheid te stellen om een bod te doen is er voor verkoop bij inschrijving gekozen. Via onze site kunt u het biedingsformulier downloaden.

Indien u mee wenst te doen met de inschrijving verzoek ik u vriendelijk om het biedingsformulier uit te printen, volledig in te vullen, in te scannen en vóór vrijdag 24 januari 2020, 12:00 uur aan ons te mailen. Dit kunt u doen naar: menno@sopar.nl of info@sopar.nl.

Bijzonderheden:
- niet leesbare of onvolledig ingevulde formulieren zullen niet meedoen bij de inschrijving;
- de verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper;
- uw bod dient een éénmalige uiterste voorstel te zijn;

Maandag 27 januari 2020 zal er contact opgenomen worden met de ko(o)per(s) en krijgen de overige partijen een mail dat de woning aan een andere koper gegund is.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Purmerend

Purmerend is een bruisende stad met een fraai historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele historische gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boetiekjes. Het centrum biedt verder een overdekt winkelcentrum, veel horeca, museums, theaters, een poppodium, rondvaarten en nog veel meer. Purmerend is een echte marktstad. De traditionele weekmarkt trekt veel bezoekers uit de hele regio. Maar er worden ook veel themamarkten georganiseerd. En met ruim 200 evenementen per jaar is er altijd wel wat te beleven. Vanuit het gezellige stadscentrum wandel, fiets en vaar je zo de polder in met mooie oude molens, droogmakerijen, weidse uitzichten en ruimte voor rust en natuur. En het Purmerbos niet te vergeten.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder