Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amstelveenseweg 108 - I 1075XJ Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Vraagprijs € 475.000 

Bewaar object

Omschrijving

Wonen aan het Vondelpark in een monumentaal gebouw uit 1955 met een geweldig breed balkon op het zuidwesten!
Het betreft een zeer netjes onderhouden appartement (ca. 72 m2) op de eerste verdieping met berging op de vierde verdieping. De woning heeft een ruimtelijke indeling met een brede woonkamer (open zijkamer) over de gehele breedte aan de voorzijde, ruime hal, woonkeuken aan de achterzijde, ruime sanitaire voorzieningen en royale slaapkamer. De woonkamer, zijkamer en woonkeuken bevatten schuifdeuren met een vernuftig systeem (weggewerkt in de wanden) waardoor de kamers naar wens besloten of ruimtelijk zonder zichtbare deuren kunnen worden gebruikt. De mogelijkheid van een tweede, slaapkamer(ca. 2,8 x 2,8m) door de zijkamer dicht te maken maakt de woning ook zeer geschikt voor delers, er is een (schuif)deur naar de hal.

De luxe woonkeuken in landelijke stijl is van alle gemakken voorzien en heeft terrasdeuren naar het balkon. Aansluiting voor radio en tv is hier aanwezig.

De grote ramen (Ruysdaelglas, isolerend) bieden een uniek en vrij uitzicht op het park (zonsopgang) en ook aan de achterzijde is er zicht op het groen van de binnentuinen; veel groen, licht en privacy. De glas-in-lood bovenlichten, fraaie vloeren (massief frans eikenhout en diagonaal gelegde zwart/wit Winckelmans-tegeltjes) en prachtige marmeren ombouw van de gaskachel geven de woning een warme sfeer.

De indeling is als volgt.
Gezamenlijke entree: royaal en goed verzorgd trappenhuis.
Eerste verdieping: entree woning; ruime hal; woonkamer voorzijde met semi open zijkamer; toilet met urinoir en wastafel; badkamer met brede wastafel, inloopdouche en cv-ruimte, slaapkamer achterzijde met bergruimte voorzien van wasmachine en droger aansluiting, woonkeuken. De slaapkamer, badkamer en woonkeuken hebben toegang tot het brede balkon aan de achterzijde.
Vierde verdieping: berging.

Omgeving
In de directe omgeving treft u een grote diversiteit aan gezellige cafés en goede restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op zowel de Amstelveenseweg als op het Hoofddorpplein. De woning is zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (tram en bus) als met de auto (afslag S106 van de ringweg A-10).

Overige bijzonderheden:
- Actieve VvE met professioneel beheerder;
- In 2013 is de gehele woning voorzien van isolerende beglazing(behalve glas in lood bovenlichten voorzijde)
- Voortdurende erfpacht met vaste, lage jaarcanon van € 75,78 per jaar tot 31 mei 2029;
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning conform de informatie op de site van de Gemeente Amsterdam;
- Elektrische zonwering aan de achterzijde.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Amstelveenseweg 108 - I 1075XJ Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

naar Amstelveenseweg 108 - I 1075XJ Amsterdam, Schinkelbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand