Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 108 II 1075XJ Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een prettig driekamerappartement van 73m2 met vrij uitzicht op het Vondelpark en balkon op het Westen.

De woning is gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex "Schinkelhaven". De locatie in stadsdeel Oud-Zuid is perfect: tussen het water van de Schinkel en pal tegenover de ingang van het Vondelpark. Tevens ligt de woning nabij het Hoofddorpplein, de Zeilstraat en de Overtoom. Een buurt met veel karakter en veel winkels, gezellige cafés en restaurants waardoor het hier zeer aangenaam wonen is. Het openbaar vervoer is goed en verschillende uitvalswegen in de nabijheid zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree leidt een royale trap naar de woning op de tweede verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer, heeft uitzicht op het Vondelpark. Er zijn twee slaapkamers een keuken met wasmachine en badkamer met toilet. Het balkon is toegankelijk vanuit de slaapkamers

Bijzonderheden:
• 73m2 woonoppervlakte;
• Huurprijs € 1.700 ex gas, water, elektra, tv/internet;
• Borg gelijk aan twee maanden huur;
• De woning is ONGEMEUBILEERD de foto's zijn een impressie;
• Beschikbaar vanaf 1 Maart 2020
• Gunning eigenaar.

-----------------------------------------------------------------------------

A beautiful two bedroom apartment of 73m2 with direct views over the Vondelpark and balcony facing west.

The apartment is on the second floor of a building called "Schinkelhaven". Perfectly situated In Amsterdam Oud Zuid (Old South), between the Schinkel canal and the Vondelpark. Right across the Vondelpark near the Hoofddorpplein, Zeilstraat and Overtoom. A neighbourhood with a lot of character, many shops for your daily needs, pubs, bars and restaurants, which make this area a popular place to live.

Public transport is around the corner, from where multiple trams and busses travel to the city center and to various train stations of the city. For car users, there are three access roads to the ring A10 close by.

Layout:

From the communal entrance the spacious staircase leads to the apartment on the second floor. The central hallway of the apartment provides access to all rooms. The living room has views over the Vondelpark. There are two bedrooms, a kitchen with laundry and dryer, a bathroom with toilet and balcony.

Specifics:
• 73m2 living surface space;
• Rental price € 1.700,-- excluding electra, gas, water and tv/internet;
• Deposit equal to two months rent;
• The house is NOT FURNISHED the photos are an impression;
• Available 1 March 2020
• Awarding curtacy owner.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2020
Status
In onderhandeling
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
235 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder