Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 1150 1081JW Amsterdam, Randwijck

Koopsom € 795.000 

Bewaar object

Omschrijving

Het beste van twee werelden op de grens van stad en land. Aan de lommerrijke Amstelveenseweg aan het randje van het Amsterdamse Bos, woont u én in Amsterdam Zuid én in de natuur.

Wij bieden aan dit gehele pand van 5 etages verdeeld in een winkel/bedrijfsruimte op de begane grond en het souterrain van 112 m2
met toegang tot aangrenzende tuin, welke tevens als parkeerruimte kan worden gebruikt.
De bovengelegen woning van 107 m2 is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping. De derde verdieping is te bereiken middels een vlizotrap en bedraagt 53 m2. De eerste verdieping heeft aan de voorzijde een balkon gelegen op het oosten en aan de achterzijde een terras op het westen. De tweede verdieping heeft een ruim zonnig terras gelegen op het westen met een fraai uitzicht op het Amsterdamse bos.
De begane grond en het souterrain is verhuurd voor €1632,- per maand.
De woning op de eerste, tweede en derde verdieping is leeg.

De Amstelveenseweg ligt te midden van het Olympisch Stadion met zijn nieuwe ontwikkelingen op het Stadionplein, het VU Medisch Centrum, zakendistrict de Zuidas, de hoofdkantoren van ING en KPMG, Amsterdam-Zuid, de Vrije Universiteit Amsterdam, winkelcentrum Groot Amsterdam, Golfclub Amsterdam International, de hockey velden en natuurlijk het Amsterdamse Bos.
Uitstekend bereikbaar: Schiphol en Station Amsterdam Zuid
(met trein-, tram-, en metroverbindingen) liggen vlakbij en de zuidelijke ring weg A10 en de A9 bevinden zich beide op nog geen vijf minuten rijden, waarmee ook de A2 en A4 zo bereikt zijn. Het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand, dwars door het Vondelpark, maar ook heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

INDELING
De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en het souterrain. Via de gemeenschappelijke entree kunt u middels een eigen opgang via een royaal trappenhuis naar de woning welke is verdeeld over drie etages.
De derde etage is te bereiken via een vlizotrap. De woning dient op sommige onderdelen aangepast te worden aan de eisen van deze tijd.

BIJZONDERHEDEN
- Geheel pand.
- Eigen grond.
- Bouwjaar 1938.
- Schipholisolatie-project (volledig voorzien van dubbelglas).
- Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.
- Zeer gunstige ligging.
- Dichtbij de International School ISA.
- Bedrijfsruimte is verhuurd: € 1632,- huurinkomsten per maand.
- Woning gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping leeg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-03-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen