Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 132 hs+I 1075XL Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Koopsom € 1.200.000 

Bewaar object

Omschrijving

Vlakbij het Vondelpark gelegen winkel-/bedrijfsruimte (155m met kelder 53m) met bovenwoning (76 m) voorzien van dakterras. Begane grond was in gebruik als dansschool. De bovenwoning is zowel binnendoor als via het centraal trappenhuis bereikbaar. De VvE bestaat verder uit een afzonderlijke bovenwoning (eigenaar/bewoner). Bestemmingsmogelijkheid: detailhandel, dienstverlening. Amstelveenseweg kent een diversiteit aan winkels en horeca met bovenwoningen.

Directe entree vanaf de weg naar zitgedeelte met bar en garderobe. Trap naar dienstwoning. Toilet (dames) met voorportaal en fontein. Danszaal voorzien van een draaitafelblok. De zaal is voorzien met lambriseringen afgewisseld met spiegels. Aan de achterzijde is het herentoilet met urinoir en wastafel. Deur naar achterportaal/berging, deur naar plaats met schuur.
Aan de voorzijde liggen vilttegels en een visgraatparket. In het danszaalgedeelte ligt een strokenparket.

De dienstwoning is zowel binnendoor vanuit de dansschool bereikbaar als buitenom. Gang links naar de keuken voorzien van een wit keukenblok met houtbeukenprint aanrechtblad, enkele wasbak met mengkraan, 4-pits gaskookplaat van Neff, koel-vriescombinatie, c.v.-ketel Remeha Tzerra.
Kamer voorzijde met meterkast voorzien van 'slimme' meter (gasmeter beneden achter de bar). Kamer en suite. Openslaande deuren naar klein balkon aan de voorzijde. Vanuit de eetkamer en keuken is het terras(West) bereikbaar.
Ramen aan de voorzijde zijn voorzien van isolatieglas. Achterzijde is enkel glas.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-06-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1884

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Amstelveenseweg 132 hs+I 1075XL Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

naar Amstelveenseweg 132 hs+I 1075XL Amsterdam, Schinkelbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand