Amstelveenseweg 153 1075VZ Amsterdam, Valeriusbuurt West

Vraagprijs € 2.400.000 

Bewaar object

Omschrijving

Geheel (leeg geleverd) pand op een top locatie in Oud Zuid, welke geheel naar eigen smaak kan worden ingedeeld, gerenoveerd en kan worden uitgebreid. Dit statige en vooral heerlijk brede pand, verkeert nu in een casco staat. Het object heeft nu een gebruiksoppervlakte van 407m2, er een vergunningsaanvraag ingediend voor het uitbreiden (+-450m2) van de huidige vierkante meters zoals reeds bij het naast liggende pand gerealiseerd is.
Het pand is gelegen op eigen grond.

Het pand, bestaande uit vijf bouwlagen, heeft een breedte van maar liefst 6,30 en kan mogelijk omgezet worden naar 5 separate appartementen. Mede hierdoor het perfecte ontwikkelingsobject/beleggingsobject!
Plattegronden met een voorbeeld van de eventuele nieuwe situatie zijn opvraagbaar.

Locatie
Het pand is idyllisch gelegen op een van de meest gewilde plekken in Oud Zuid, om de hoek van het Vondelpark, Valeriusplein en het Museumkwartier. In de directe omgeving zijn veel leuke winkels, fijne traiteurs, diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, gezellige restaurants, kroegen en lunchgelegenheden.

Indeling
Het pand bestaat uit 6 bouwlagen, 3 woningen. Er is reeds een een plan gemaakt voor het creëren van 5 separate appartementen. Een dubbel benedenhuis. Een zelfstandige woning op de eerste, tweede en derde verdieping met ieder een balkon. En een appartement met dakterras op de vierde verdieping.
Plattegronden met zowel de bestaande als de nieuwe situatie kunnen op verzoek per e-mail worden toegestuurd.

Bijzonderheden
Gebruiksoppervlakte in de huidige staat is 407m2, NEN2580 gemeten.
GELEGEN OP EIGENGROND!!!
Restitutie overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper.
Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-02-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
407 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
13
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Amstelveenseweg 153 1075VZ Amsterdam, Valeriusbuurt West

naar Amstelveenseweg 153 1075VZ Amsterdam, Valeriusbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand