Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 186 III 1075XR Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Huurprijs € 1.850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Licht en zeer goed onderhouden 5-kamer-appartement (ca 95 m) op de derde en voorste helft van de vierde verdieping, met balkon aan de achterzijde (ZW). Gestoffeerd en compleet gemeubileerd. Goed bereikbare locatie. Winkels, gezellige restaurants en Vondelpark op loopafstand.

FOR ENGLISH: See below.

Indeling:
Centraal in het appartement ligt de hal met aan het eind twee woonkamers-en-suite: de zitkamer met balkon aan de achterzijde en de eetkamer aan de voorzijde. De eetkamer is ook weer met en-suite deuren verbonden met een werkkamer/slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde van het appartement liggen de keuken en de badkamer met bad en douche. Een open trap in de hal leidt naar twee kamers aan de voorzijde van de vierde verdieping en een wc. Vanuit de (zit)kamer aan de achterzijde is het balkon bereikbaar.

Ligging:
De Amstelveenseweg 186-III+IV ligt in stadsdeel Zuid, tussen de Sluisstraat en de Veerstraat, tegenover de Sophialaan (en restaurant Ron Blaauw). Dit deel van de Amstelveenseweg is een gezellige winkelstraat met ook een gevarieerd aanbod van restaurants.

Bijzonderheden:

-Huurperiode minimaal 1 jaar;
-Woonoppervlakte ca 95 m2;
-Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd;
-Ligbad;
-Volledig voorzien van dubbelglas;
-Woning voorzien van mooie houten vloer;
-Airconditioning in woonkamer en hoofdslaapkamer;
-Balkon op zuid-westen;
-Vaste kosten internet en televisie 30,- per maand;
-Verhuur geschiedt op basis van gunning eigenaar;
-Screening middels NVM Woontoets;
-Geen woningdelers.

_____________________________________________________________________________________

ENGLISH
Light 5-room apartment (ca 95 m) on the third and front half of the fourth floor, with a balcony (SW). Upholstered and fully furnished.

A hallway leads to two living rooms, connected by sliding doors: a sitting room with balcony at the back (South West) and the dining room at the front. The dining room is connected to a study (or bedroom) at the front (which also is accessible from the hallway). At the rear of the apartment you find the kitchen and the bathroom with shower and bathtub. Upstairs are two more bedrooms and a toilet. The sitting room and the master bedroom are equipped with air-conditioning.

Location:
Amstelveenseweg 186-III + IV is located in the district Zuid, between the Sluisstraat and Veerstraat. The Vondelpark is within walking distance.

Summary:

-Rental period minimum of 1 year;
-Living area ca 95 m2;
-Apartment is furnished;
-Bathtub
-Fully double glazed;
-Wooden floors;
-Airconditioing in livingroom and masterbedroom;
-Internet and television 30,- per month;
-Balcony facing south-west;
-Tenant screening;
-No sharing tenants.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 30 p/m
Aanmeldingsdatum
24-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Amstelveenseweg 186 III 1075XR Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

naar Amstelveenseweg 186 III 1075XR Amsterdam, Schinkelbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand