Amstelveenseweg 198 - I 1075XS AMSTERDAM, Schinkelbuurt Noord

Huurprijs € 2.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Beautifully recently renovated fully furnished apartment of approximately 70m2!!

The area around the Amstelveenseweg is hugely popular and is just minutes away from the famous Vondelpark, Zeilstraat and Koninginneweg. There are many speciality shops, trendy restaurants and bars, as: Ron's, Anne en Max, Lavinia to name but a few. This lively street offers somthing for everyone.

Layout of the apartment:

Entrance on the first floor; hall; L-shaped livingroom with hard wood floor and (gas) fireplace; modern fully equipped open kitchen; balcony and bedroom on the rearside of the building; Modern bathroom with shower, washtbasin and toilet.

The apartment is fully furnished and directly available. The rentalprice is excluding utilities

-----------------------------------------------------------------

Fantastisch recentelijk gerenoveerd appartement volledig gemeubileerd ongeveer 70m2 groot met 1 slaapkamer!

De ligging van dit appartement is met recht zeer gewild, omdat het op loopafstand ligt van o.a. het Vondelpark, de Zeilstraat en de Koninginneweg met hun talrijke winkels en speciaal zaken. Daarnaast zijn er veel en verschillende trendy restaurants en terrasjes te vinden zoals: Blauw, Ron's Gastrobar, Anne en Max, Lavinia en nog vele anderen! Een levendige straat met voor ieder wat wils!

Indeling:
Entree op de eerste verdieping, hal, L-vorm woonkamer met hardhouten vloeren en gashaard, moderne volledig ingerichte keuken, balkon en slaapkamer aan de achterzijde gelegen. Moderne badkamer met douche, bad en toilet.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Amstelveenseweg 198 - I 1075XS AMSTERDAM, Schinkelbuurt Noord

naar Amstelveenseweg 198 - I 1075XS AMSTERDAM, Schinkelbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand