Vorige | Volgende

Amstelveenseweg 198 - I 1075XS Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Beautifully recently renovated apartment of approximately 75m2 in Amsterdam Oud Zuid with two bedrooms!!

The area around the Amstelveenseweg is super popular and is just minutes away from the famous Vondelpark, Zeilstraat and Koninginneweg. There are many speciality shops, trendy restaurants and bars, as: Ron's, Anne en Max, Lavinia to name but a few. This lively street offers somthing for everyone!

Layout of the apartment:

Entrance on the first floor; hall; L-shaped livingroom with hard wood floor and (gas) fireplace; modern fully equipped open kitchen; two bedrooms one of which with direct access to balcony. Modern bathroom with rain shower, wastbasin and toilet.

The apartment has curtains, laundry machine, dishwasher and a large wardrobe in the main bedroom. The rentalprice is excluding utilities

-----------------------------------------------------------------

Fantastisch recentelijk gerenoveerd appartement van ongeveer 75m2, in Amsterdam Oud Zuid met 2 slaapkamers en balkon!

De ligging van dit appartement is met recht zeer gewild, omdat het op loopafstand is van o.a. het Vondelpark, de Zeilstraat en de Koninginneweg met hun talrijke winkels en speciaal zaken. Daarnaast zijn er veel en verschillende trendy restaurants en terrasjes te vinden zoals: Blauw, Ron's Gastrobar, Anne en Max, Lavinia en nog vele anderen! Een levendige straat met voor ieder wat wils!

Indeling:
Entree op de eerste verdieping, hal, L-vormige woonkamer met hardhouten vloeren en gashaard, moderne volledig ingerichte keuken, twee slaapkamers waarvan één met direct toegang tot het balkon aan de achterzijde. Moderne badkamer met douche, bad en toilet. De huurprijs is exclusief gas, water, licht en tv/internet.

Het appartement beschikt over een wasmachine, vaatwasser en ruime kledingkast in de slaapkamer.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-01-2020
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder