Amstelveenseweg 607 C 1081JD Amsterdam, Buitenveldert-West

Bewaar object

Omschrijving

MODERN GERENOVEERD APPARTEMENT OP TOP LOCATIE IN AMSTERDAM.

Aan de rand van het Amsterdamse Bos, de Zuidas, de jachthaven aan de Nieuwe Meer en op zeer korte afstand van de VU, de hoofdkantoren van de grote financiŽle instellingen, het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, het Stadshart Amstelveen en natuurlijk het historische centrum van Amsterdam ligt dit recent zeer goed gerenoveerde appartement met mogelijkheid voor een groot zonneterras* op het oosten.

Het appartement heeft een oppervlakte van 84 m2 en een inhoud van 247 m3 en is gelegen in het nieuwbouwcomplex Millennium.

Indeling:
Begane grond: Gezamenlijke afgesloten entree, met lift en trappenhuis, toegang naar de berging en gemeenschappelijke plek voor fietsen in de onderbouw.
Eerste verdieping: Galerij met zonneterras, entree appartement, gang, twee slaapkamers aan de oostzijde met een oppervlakte van respectievelijk 10 m2 en 7 m2, toiletruimte, stook- en wasruimte, badkamer, masterbedroom (derde slaapkamer met een oppervlakte van 21 m2), woonkamer met half open keuken met inbouwapparatuur.

Berging en gemeenschappelijke plek voor fietsen in de onderbouw.

Verbouwing:
In 2014 is het appartement compleet gerenoveerd.
Hieronder volgt een korte opsomming van de uitgevoerde werkzaamheden:

* Een nieuwe keuken is geplaatst, uitgevoerd in de kleur hoogglans wit, met RVS accenten en inbouwapparatuur. waaronder een koelkast, oven/magnetron, kookplaat met afzuigkap (circulatiekap) en een vaatwasser.
Alle apparatuur is van SMEG;
* Houten vloer is opnieuw geschuurd en in de olie gezet;
* Badkamer is geheel vernieuwd en beschikt over een ligbad, een separate douche, een wastafelmeubel met spiegel en een handdoekenradiator. De badkamer is uitgevoerd in de kleurstelling wit/zwart;
* Toiletruimte is vernieuwd, in dezelfde kleurstelling en met de zelfde materialen als de badkamer;
* CV-installatie is in 2014 vernieuwd: de CV is van het type Intergas Kompakt HR;
* Mechanische ventilatie is vernieuwd;
* Ruime masterbedroom van 21m2 doordat het inpandige balkon bij de kamer is getrokken;
* Woning is geheel opnieuw gestukadoord.

Kortom: dit huis is absoluut een bezichtiging waard.

* Zonneterras:
In het verlengde van de entree van het appartement ligt een terras van ca. 30 m2. Dit terras behoort tot de algemene ruimtes van het appartementencomplex. Met instemming van de Vereniging van Eigenaren mag dit terras medegebruikt worden door de eigenaar van het appartement dat grenst aan het terras.
Mits de doorgang gewaarborgd blijft mogen op het terras tuinmeubelen geplaatst worden, waarvoor de eigenaar voor goed onderhoud dient te zorgen.

EPA label:
Het appartement heeft een EPA label A, met index 1,0.
Het appartement is dus zeer goed geÔsoleerd en zuinig in verbruik.

Erfpacht:
Het appartement staat op grond uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam.
De erfpacht is afgekocht tot en met 1 mei 2048!

Servicekosten:
De maandelijkse servicekosten bedragen voor het appartement Ä 144,51 per maand.
De administratie van de VVE wordt gevoerd door de Bank voor de Bouwnijverheid. Alle stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar ter inzage. De VVE heeft zijn zaken prima op orde en er zijn voldoende middelen in de VVE aanwezig.

Roerende Zaken:
Zoals aangegeven op de lijst van roerende zaken.

Oplevering:
In overleg.

Koopakte:
Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper. Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-05-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.