Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 65 H 1075VV AMSTERDAM, Schinkelbuurt

Vraagprijs € 50.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

AMSTERDAM * AMSTELVEENSEWEG 65 H * Winkelruimte te huur

Locatie
Representatieve horecaruimte gelegen in de buurt van het Vondelpark en in de nabijheid van diverse horecagelegenheden. In de directe omgeving bevindt zich een mix van landelijke filiaalbedrijven en lokale retailers.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 115 mē
Kelder: ca. 15 mē
Totaal: ca. 130 mē

Voor meer informatie en/of het eventueel arrangeren van een bezichtiging ter plaatse kunt u contact opnemen met: KroesePaternotte. * info@kroesepaternotte.com * 020-346.77.66
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-05-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
130 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart

Nabijgelegen