Amstelveenseweg 716 B 1081JK Amsterdam, Buitenveldert-West

Bewaar object

Omschrijving

Aan de rand van het Amsterdamse Bos, de Zuidas, de jachthaven aan de Nieuwe Meer en op zeer korte afstand van de VU, de hoofdkantoren van de grote financiŽle instellingen en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein ligt dit ruime appartement (opp. 129 m2) met balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw.

De winkels van het Groot Gelderlandplein, de Beethovenstraat en het nieuwe Stadionplein voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich in de nabije omgeving.

Het Amsterdamse Bos biedt vele recreatie mogelijkheden zoals wandelen, tennissen, joggen, roeien en wellness.

De tram nabij de VU brengt u in een mum van tijd naar de binnenstad of naar Station Zuid WTC en de uitvalswegen richten de A-2, A-4, A-9 en A-10 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Dit veelbesproken deel van Buitenveldert tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen kenmerkt zich door wonen, werken en recreŽren in een dynamische en mondaine stijl.

Het appartement bevindt zich op de tweede woonlaag (vier in totaal) en heeft een oppervlakte van 129 m2 en een inhoud van 373,95 m3.

De woning is voorzien van dubbele beglazing.

Indeling:
Begane grond: Gezamenlijke afgesloten entree, met lift en trappenhuis, toegang naar de berging.
Tweede Verdieping: Meterkast op de gang, entree, hal met toegang tot alle vertrekken, C.V.-ruimte, twee slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken, wasruimte/berging en toegang tot het balkon.

Woonkamer en keuken:
De woonkamer is L-vormig en ruim van opzet. De woonkamer geeft middels schuifdeuren toegang tot het balkon en middels een deur naar de wasruimte c.q. berging.

De keuken is aan de voorzijde van het appartement gelegen en beschikt over een stenen werkblad en diverse inbouw apparatuur, waaronder een vaatwasser, een combi oven/magnetron en een koel-vries combinatie. De keuken is bijzonder licht door de grote raampartij direct boven het werkblad.

Slaapkamers:
Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, beide aan de voorzijde van het appartement.

Badkamer:
De badkamer is uitgerust met een toilet (zwevend), een ligbad, een douche cabine en een wastafel.
De wandtegels zijn wit en staand gezet, op de grond bevinden zich grijs/blauwe vloertegels.

Buitenruimte:
Het balkon is op het zuiden gelegen en heeft uitzicht op de groene binnen tuinen, het Amsterdamse Bos en de jachthaven. De wasruimte is vanaf het balkon via een deur te bereiken.

C.V. ruimte / wasruimte:
In de C.V. ruimte / wasruimte is plaats voor een wasmachine en een droger. De Inventum Boiler staat hier eveneens opgesteld. De ketel is van het type Thermo Master 2 HR.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een ruime berging aanwezig, deze is zowel van binnen uit als van buiten af te bereiken.

EPA label:
Het appartement heeft een EPA label B.

Erfpacht:
Het appartement staat op grond uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam.
De erfpacht is afgekocht tot en met 15 november 2049.

Servicekosten:
De maandelijkse servicekosten bedragen voor het appartement Ä 210,78 per maand.
De administratie van de VVE wordt professioneel gevoerd.

Roerende Zaken:
Zoals aangegeven op de lijst van roerende zaken.

Parkeren:
De auto kan voor de deur van het pand worden geparkeerd. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de gemeente Amsterdam.

Oplevering:
In overleg.

Koopakte:
Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper. Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-08-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart

Nabijgelegen