Amstelveenseweg 720 B 1081JK Amsterdam, Buitenveldert West Midden

Huurprijs € 1.850 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Spacious apartment situated in a nice and central location with green surroundings (Amsterdam Woods), well connections (A10 to The Hague and Schiphol as well as the metro stop on 5 minutes distance) a sunny balcony and storage box.

The apartment can be reached by the decent elevator or staircase( will be cleaned weekly) on the first floor, entrance, hall with wardrobe, separate toilet, 3 bedrooms, 2 single and 1 double with lots of cupboard space, spacious living room facing the marine harbor and green court garden. Sliding doors lead you to the sunny balcony on the South. The kitchen is supplied with all modern equipment like dishwasher, induction cooking plate and microwave-oven.
The bathroom is supplied with sink, separate shower and well sized bathtub.

Parking is available in front of the building through parking permits. Also available: a storage room on the ground floor. The windows will be cleaned from the outside once a month.( included in the rent).

The area is close to the popular International business centre South area and the modern shopping mall Groot Gelderlandplein.

Perfect for families!

Features:
- 1.850,- per month excluding utilities
- 3 Bedrooms ( 2 single)
- 110m2 (Not NEN 2580 measured)
- Furnished
- Available by the 2nd of September, for min term of 12 months.
- No pets/no smoking
- Sharing is possible for max 2 persons
- Laminate flooring
- Sunny balcony
- Storage box available
- Lift
- prepaid amount for gas, water, electricity, cable and internet on top of 200,-

This Property is listed by an MVA Certified Expat Broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder