Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Amstelveenseweg 761 I 1081JG Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bewaar object

Omschrijving

Amstelveenseweg 761-1

Sfeervol en licht bovenhuis verdeeld over twee woonlagen met een totale oppervlakte van 104 m en eigen entree!

Zeer gunstig gelegen, vrijwel direct om de hoek met de toegang tot het Amsterdamse Bos en de Bosbaan. Ideaal voor de nodige ontspanning, maar ook sportieve ontspanning is te vinden in de vorm van onder andere tennis en roeien. Spa Zuiver geeft u daarna de ruimte om weer tot rust te komen die ook te vinden is in de verscheidene horecagelegenheden die in de buurt te vinden zijn. Meerdere buslijnen verbinden de stad met de diverse uithoeken waaronder ook de luchthaven Schiphol.

De huidige eigenaren hebben de woning een aantal jaar geleden gekocht als voormalige huurwoning van Ymere en daarna smaakvol opgeknapt tot het appartement dat het nu is.

De indeling van het appartement is als volgt;

Eigen entree aan de straatzijde gevolgd door een hal met fraaie tegels en ruimte voor de garderobe. Trap naar de overloop van de eerste verdieping die toegang geeft tot de lichte woonkamer. Deze woonkamer loopt van de straatzijde door in de eetkamer aan de achterzijde die in half open verbinding staat met de keuken. Openslaande deuren geven toegang tot het balkon dat op het oosten gelegen is. Het keukenblok is eenvoudig van opzet en heeft daarnaast een oven met gascomfort en een losse koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is er aan de achterzijde de toegang tot een kleine kamer alwaar thans de aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden doch ook uitermate geschikt is als kinderkamer.
Een tweede slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde. De moderne badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en te bereiken vanuit de hal. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en een toilet. Dezelfde fraaie tegels als bij de entree zijn in de badkamer doorgevoerd.

De master bedroom bevindt zich op de kapverdieping. Dit is thans een grote open ruimte die middels een vaste trap toegang geeft tot een bergvliering. Deze ruimte is eventueel op te delen in twee waardoor er een extra kamer gerealiseerd kan worden. Openslaande deuren geven toegang tot het platte dak (thans geen vergunning aanwezig voor dakterras).

De verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel. Door de woning ligt een keurige lamel parket vloer.

Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars: Amstelveenseweg 761 tot en met 767 (oneven nummers). De maandelijkse servicekosten bedragen 186,49. Daarnaast is het appartement gelegen op erfpachtgrond, eigendom bij de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot het einde van het huidige tijdvak zijnde 31 mei 2058!

Het appartement kent diverse mogelijkheden, mits de benodigde vergunningen daarvoor verkregen worden. Graag lichten wij ter plaatse een en ander nader toe.

Bijzonderheden;
- Woonoppervlakte: 104 m2
- Actieve vereniging van eigenaars, maandelijkse servicekosten bedragen 186,49.
- Erfpachtcanon afgekocht tot 31 mei 2058!
- Gunstig gelegen, direct om de hoek met het Amsterdamse Bos
- Uitstekende bereikbaarheid
- Diverse mogelijkheden qua verruiming van de buitenruimte
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Amstelveenseweg 761 I 1081JG Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

naar Amstelveenseweg 761 I 1081JG Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand