Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Amstelveenseweg 767 1 1081JG Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bewaar object

Omschrijving

Kluswoning !! Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping met een eigen entree op de begane grond en is gelegen aan de Amstelveenseweg, tussen het VUmc en de Bosbaan in Buitenveldert.
Het comfort van de stad, maar het Amsterdamse Bos met vele sport- en ontspanningsmogelijkheden en de Nieuwe Meer aan de overkant!

Indeling:
Begane grond; eigen entree.
Entree middels trappenhuis naar de eerste verdieping. Riante doorzon woonkamer met openslaande deuren. Hal met toegang tot eenvoudige badkamer voorzien van douche en toilet. Keuken met aansluitpunten aan de achterzijde. Separate kamer aan de achterzijde. De tweede verdieping (kapverdieping) is vrij indeelbaar, hier kunnen nog slaapkamers worden gerealiseerd en bergruimte.

Omgeving/bereikbaarheid:
Niet alleen het Amsterdamse Bos, maar ook het Olympisch Stadion, de Zuidas, de Sportas en winkelcentrum Groot Gelderlandplein, verscheidene horecagelegenheden, de Vrije Universiteit en meerdere voetbalverenigingen bevinden zich in de nabije omgeving.
Met de auto zit u zo op de Ring A10, buslijnen 15, 288 en 62 stoppen praktisch voor de deur en verderop tramlijn 24

Bijzonderheden:
- Erfpacht: canon is vooruitbetaald t/m 31 mei 2058
- Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen
- Geen verwarming en warm water aanwezig
- De servicekosten bedragen thans 219,76 per maand
- Ouderdoms-en asbestclausule van toepassing
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing met boetebeding.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).

''Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. This property is listed by a MVA Certified Expat Broker"
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-08-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Amstelveenseweg 767 1 1081JG Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

naar Amstelveenseweg 767 1 1081JG Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand